Verschillende zalen te huur

  • 76 overzicht de tuin THT WIEKENT 29 20 9 2018 76 kopie 2
  • Poetry NLF color low res 003 kopie
  • 29 eurosonic noorderslag hit the north fuckup night THT WIEKENT 29 20 9 2018 29 kopie
  • 154 publiek tuinhuis THT WIEKENT 29 20 9 2018 154 kopie
  • THT Vrijheids Iftar 5 5 19 47 kopie

Naast een restaurant, zijn we ook een poppodium, een cultureel centrum en vinden er bij ons jaarlijks een grote hoeveelheid besloten evenementen plaats. Van vergaderingen tot bruiloften, van symposia tot recepties.

Kleine zalen, vergaderruimtes en grote zalen

Met ons zeer gevarieerde aanbod in zalen, kunnen wij evenementen van uiteenlopende formaten huisvesten. Onze kleinste ruimte is geschikt tot max 18 personen aan een tafel en de grootste zaal tot 550 gasten staand. Diverse ruimtes zijn ook goed met elkaar te combineren om extra ruimte voor workshops en dergelijke te creëren.

Rooms

Tuinzaal
De Tuinzaal is een lichte en ruime zaal met een uitzicht over zowel de Tuin in de Tolhuistuin als op het IJ.
read more
Expozaal
De zaal heeft een prachtig uitzicht over het IJ en Overhoeks en kan sfeervol worden ingericht. Er is een schuifwand die het mogelijk maakt de ruimte op te delen.
read more
IJzaal
De IJzaal is afsluitbaar. Een ruime, lichte zaal met panoramisch uitzicht over het IJ. Er zijn standaard een vaste bar en podium aanwezig.
read more
Concertzaal
De Concertzaal is afsluitbaar en akoestisch geïsoleerd. Deze zaal met balkon is geschikt voor presentaties, voorstellingen, optredens, conferenties, diners, borrels etc.
read more

Meeting rooms

THT-Kamer
De THT-Kamer grenst aan het restaurant en is zeer geschikt voor vergaderingen of private dinners.
read more

Special rooms

Tuin
De oude bomen, kronkelpaadjes, grasveldjes en het Tuinhuis vormen samen een fantastische plek met ondenkbaar veel mogelijkheden.
read more