Eten & drinken

  • Rest binnen3
  • Terras
  • TH Tv2 6 Mei

Café-restaurant THT

Restaurant THT bevindt zich in het Paviljoen van de Tolhuistuin. Op het menu staan kleine gerechten uit de verschillende windstreken die uitnodigen om te delen. Je kan op deze manier een lange culinaire ontdekkingsreis maken. Maar ook voor degene die op doorreis is naar een volgende bestemming is er volop keuze.

In het aangrenzende café zijn gezellige zithoekjes met een prachtig panoramisch uitzicht over het IJ. Of je nou een cocktail komt drinken na een concert, een aperitief voor je diner in het restaurant of een verjaardags- of bedrijfsborrel hebt; het kan hier allemaal.

Openingstijden en reserveren

We gaan weer open! Met een nieuwe, aangepaste indeling zijn we blij jullie weer te mogen ontvangen.

Het restaurant is straks weer geopend van maandag tot en met zondag, van 12:00 tot 23:00. Om uw en onze veiligheid te kunnen waarborgen, kunt u vanaf heden enkel bij ons lunchen, dineren of borrelen op reservering. Het reserveren van een tijdslot kan alleen online, via onderstaand blok. Voor vragen neemt u contact op via reserveren@tht.nl. We accepteren uitsluitend elektronische betaling, geen contant.

Img sustainable

Duurzaam eten en drinken

Bij café-restaurant THT staat duurzaamheid hoog in het vaandel Ben je benieuwd welke producten wij gebruiken? Wij werken met lokale- en seizoensgebonden producten. Het menu kan daardoor enigszins afwijken, ook nadat u een reservering heeft gemaakt. Op het menu is een ruim aanbod van vegetarische en veganistische gerechten te vinden.

lees meer