Eten & drinken

  • Rest binnen3
  • Terras
  • TH Tv2 6 Mei

Café-restaurant THT

Restaurant THT bevindt zich in het Paviljoen van de Tolhuistuin. Op het menu staan kleine gerechten uit de verschillende windstreken die uitnodigen om te delen. Op deze manier kun een lange culinaire ontdekkingsreis maken. Maar ook voor degene die op doorreis is naar een volgende bestemming is er volop keuze.

Naast het diner zijn we ook open voor lunch en met mooi weer kun je bij ons beneden terecht voor een uitgebreide borrel. Met onder andere cocktails en diverse kleine streetfood gerechten op de kaart kun je bij THT aan Zee heerlijk de zon zien zakken achter de stad.

Tuin Sessies: Tot eind augustus vinden er driegangendiners met akoestische concerten plaats in de Tuin. Meer informatie en de line-up van deze avonden vol lekker eten en muziek vind je hier.

Openingstijden en reserveren

We zijn weer open! Met een nieuwe, aangepaste indeling zijn we blij jullie weer te mogen ontvangen.

Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag, van 12:00 tot 23:00. THT aan Zee vanaf 14:00. Om jullie en onze veiligheid te kunnen waarborgen, vragen wij een reservering te maken wanneer je bij ons komt lunchen, dineren of borrelen. Het reserveren van een tijdslot kan via onderstaand blok. Voor vragen neemt u contact op via reserveren@tht.nl. We accepteren uitsluitend elektronische betaling, geen contant.

Img sustainable

Duurzaam eten en drinken

Bij café-restaurant THT staat duurzaamheid hoog in het vaandel Ben je benieuwd welke producten wij gebruiken? Wij werken met lokale- en seizoensgebonden producten. Het menu kan daardoor enigszins afwijken, ook nadat u een reservering heeft gemaakt. Op het menu is een ruim aanbod van vegetarische en veganistische gerechten te vinden.

lees meer