Eten & Drinken - Tolhuistuin

Eten & drinken

  • TH Tv2 6 Mei
  • Rest binnen3
  • Café

Lieve Gast,

Helaas is het restaurant vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 vanaf 15 oktober, tot nader bericht gesloten.

Maar we zitten niet stil! Na het succes van het Valentuin diner voor thuis gaan we door met TolhuisThuis THT voor 2. Een wisselend menu voor twee personen met vijf gerechten om te delen. Ook hebben we nog steeds voor de zakelijk presentjes een lekker pakket samengesteld van favorieten van ons én andere Noordse ondernemers voor tijdens je online borrel. Kijk hier voor meer informatie. Proost!

We houden jullie op de hoogte en hopen jullie snel weer te mogen ontvangen. Voor vragen kun je contact opnemen via reserveren@tht.nl.

Café-restaurant THT

THT bevindt zich in het Paviljoen van de Tolhuistuin. Op het menu staan kleine gerechten uit de verschillende windstreken die uitnodigen om te delen. Op deze manier kun je een lange culinaire ontdekkingsreis maken. Maar is er ook voor degene die op doorreis is naar een volgende bestemming volop keuze.

We accepteren uitsluitend elektronische betaling, geen contant.

Img sustainable

Duurzaam eten en drinken

Bij café-restaurant THT staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ben je benieuwd welke producten wij gebruiken? Wij werken met lokale- en seizoensgebonden producten. Het menu kan daardoor enigszins afwijken, ook nadat u een reservering heeft gemaakt. Op het menu is een ruim aanbod van vegetarische en veganistische gerechten te vinden.

lees meer