Eten & drinken

  • Restaurant
  • Lunchplateau
  • Café

Café-restaurant THT

Restaurant THT bevindt zich in het Paviljoen van de Tolhuistuin. Op het menu staan kleine gerechten uit de verschillende windstreken die uitnodigen om te delen. Je kan op deze manier een lange culinaire ontdekkingsreis maken. Maar ook voor degene die op doorreis is naar een volgende bestemming is er volop keuze.

In het aangrenzende café zijn gezellige zithoekje met een prachtig panoramisch uitzicht over het IJ. Of je nou een cocktail komt drinken na een concert, een aperitief voor je diner in het restaurant of een verjaardags- of bedrijfsborrel hebt; het kan hier allemaal.

Openingstijden en reserveren

Vanaf 15 maart sluit het restaurant tot nader order. Wij vinden het niet verantwoord ten aanzien van onze gasten en personeel om open te blijven. Bij vragen kun je mailen met reserveren@tht.nl.

Het restaurant is straks weer geopend van maandag tot en met zondag, van 11:00 tot 00:00. De lunch serveren we dan van 11:00 tot 16:00 en het diner van 17:30 tot 22:00. We accepteren alleen elektronische betaling, geen contant. Reserveren kan online via onderstaand blok. Het café is op donderdag, vrijdag en zaterdagavond geopend van 17:00 tot 02:00. Voor groepsreserveringen vanaf 10 personen of borrels vanaf 20 personen, mail je naar reserveren@tht.nl.

Img sustainable

Duurzaam eten en drinken

Bij café-restaurant THT staat duurzaamheid hoog in het vaandel Ben je benieuwd welke producten wij gebruiken? Wij werken met lokale- en seizoensgebonden producten. Het menu kan daardoor enigszins afwijken, ook nadat u een reservering heeft gemaakt. Op het menu is een ruim aanbod van vegetarische en veganistische gerechten te vinden.

lees meer