Eten & drinken

  • Rest binnen3
  • Terras
  • TH Tv2 6 Mei

Beste Gast,

Helaas is het restaurant vanwege de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19 vanaf 15 oktober, tot nader bericht gesloten. Momenteel nemen wij geen reserveringen aan omdat er nog te veel onduidelijkheid is over wanneer wij weer open mogen.

We houden jullie op de hoogte en hopen jullie snel weer te mogen ontvangen. Voor vragen kun je contact opnemen via reserveren@tht.nl.

Café-restaurant THT

THT bevindt zich in het Paviljoen van de Tolhuistuin. Op het menu staan kleine gerechten uit de verschillende windstreken die uitnodigen om te delen. Op deze manier kun je een lange culinaire ontdekkingsreis maken. Maar is er ook voor degene die op doorreis is naar een volgende bestemming volop keuze.

We accepteren uitsluitend elektronische betaling, geen contant.

Img sustainable

Duurzaam eten en drinken

Bij café-restaurant THT staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ben je benieuwd welke producten wij gebruiken? Wij werken met lokale- en seizoensgebonden producten. Het menu kan daardoor enigszins afwijken, ook nadat u een reservering heeft gemaakt. Op het menu is een ruim aanbod van vegetarische en veganistische gerechten te vinden.

lees meer