Eten & drinken

  • Rest binnen3
  • Terras
  • TH Tv2 6 Mei

Beste gast,

We kijken er naar uit je te ontvangen in ons restaurant en vragen je voor het maken van een reservering het volgende goed door te lezen i.v.m. de maatregelen omtrent Covid-19.

We zijn elke dag geopend van 12:00 tot 23:00. Het reserveren van een tijdslot kan via de knop rechtsonder. Met de huidige richtlijnen mogen twee personen bij elkaar aan tafel zitten zonder de 1,5 meter regel in acht te nemen. Dit geldt ook voor drie personen of meer uit hetzelfde huishouden. Wij hebben momenteel een kleinere kaart dan je van ons gewend bent, toch kunnen we met alle dieetwensen en allergieën rekening houden. Geef dit aan bij de opmerkingen wanneer je een reservering plaatst.

Voor vragen of reserveringen vanaf 10 personen kun je contact opnemen via reserveren@tht.nl. We accepteren uitsluitend elektronische betaling, geen contant.

Voor nu alvast bedankt voor je begrip en hopelijk tot snel!

Café-restaurant THT

THT bevindt zich in het Paviljoen van de Tolhuistuin. Op het menu staan kleine gerechten uit de verschillende windstreken die uitnodigen om te delen. Op deze manier kun je een lange culinaire ontdekkingsreis maken. Maar is er ook voor degene die op doorreis is naar een volgende bestemming volop keuze.

Naast het diner serveren wij ook lunch, en met mooi weer kun je beneden terecht voor een uitgebreide borrel bij THT aan Zee. Hier kun je de zon zien zakken achter de stad met op de kaart verschillende mixers en diverse kleine streetfood gerechten.

Img sustainable

Duurzaam eten en drinken

Bij café-restaurant THT staat duurzaamheid hoog in het vaandel Ben je benieuwd welke producten wij gebruiken? Wij werken met lokale- en seizoensgebonden producten. Het menu kan daardoor enigszins afwijken, ook nadat u een reservering heeft gemaakt. Op het menu is een ruim aanbod van vegetarische en veganistische gerechten te vinden.

lees meer