Nieuwe kaart in het restaurant
De kaart heeft weer een update gehad. Deze keer niet alleen qua gerechtjes, er zijn ook wat frisse nieuwe smaken te vinden op de drankkaart.
De zomerfavoriet; de in zijn geheel gekookte artisjok is terug! Daarnaast is er een nieuwe hele oude bekende in terug. Dat is de lontong met tahoe, tempeh, tauge, komkommer, gefrituurd ei en ketjap. Een vernieuwde flammkuchen is een vegetarische variant van de klassieker. Deze komt nu met Gruyère, "bacon"crème fraîche, ui en een rode peper.
Ook de desserts zijn onder handen genomen. De lemon posset komt vanaf nu met frambozen, er is een chocolade parfait bijgekomen en de eton mess is terug van weggeweest.
Op de drankkaart is vanaf nu de superfrisse Magnolia spring toegevoegd. Een aperitief van magnolia siroop van de Roze Bunker met Wijnand Fockink Gin, Sourcy Rood en limoen. Daarnaast is de Sour Ale van Homeland, Lorre, terug voor een comeback op het terras.
- 30-07-24Paradijs: exclusief huisbier met Walhalla Brewing
In samenwerking met Walhalla Brewing hebben we een nieuw, eigen, exclusief bier op de kaart, precies op tijd voor zomerse dagen op het terras.
- 18-08-23Camping aan Zee
We kamperen met het restaurant bij THT aan Zee terwijl er boven een nieuwe keukenvloer komt
- 22-06-23Statiegeld naar StreetSmart
StreetSmart zamelt statiegeld in voor daklozen in Amsterdam
- 16-05-23Restaurant tegen voedselverspilling
Samen met Instock in 2023 al bijna 2000 kilo eten gered van verspilling!
- 13-01-23Borrelen op vrijdag en zaterdag
Vanaf 21:00 DJ, verse cocktails en uitzicht over het IJ!
- 06-04-22Zaterdagmarkt in de zomer
Kledingruil, boekenmarkt, Onafhankelijke Labelmarkt en meer...