fbpx

In de Tolhuistuin

Sunday Sounds: Pride edition

Tuin open 14:00 – 19:00
Aanvang 14:30
Entree gratis

Iedere zondag tot en met september gaat de Tuin lekker lang open voor iedereen die zin heeft in live muziek, (kinder)spelletjes, ravotten of chillen in het gras of hangen op het terras met een cocktail.

Deze Pride Edition van Sunday Sounds vieren we dat je kunt zijn wie je bent en mag houden van wie je wil.

Het programma:

Jitske Pool
Jitske is een jonge singer-songwriter. Al van kleins af aan is muziek haar passie geweest en nu deelt zij die ook met de buitenwereld. Haar inspiratie haalt ze uit alles wat er om haar heen gebeurt en wat ze voelt. Met haar gevoelige stem snijdt ze onderwerpen aan om over na te denken, zoals seksuele geaardheid en zelfacceptatie. Sindskort schrijft zij nummers met haar loopstation waardoor ze in haar eentje een volwaardige band vormt. Met een flinke dosis galm en soulvolle koortjes legt ze haar muziek diep in de harten van het publiek, en neemt zij ze even mee in haar eigen wereld. Ze was al te bewonderen in onder andere Tivoli Vredenburg, Ekko, en het Utrechtse bevrijdingsfestival. Vorige maand is haar eerste EP Asking for a friend uitgekomen.

Rany J
Surya Jodha (1994), now known as Rany J, is a rising star in her own fame. From early childhood she loved to dance and sing. She grew up in a musical family where she had her stepfather who was giving singing lessons at the time learning her the ropes of singing and using her voice the right way. That was reason enough ,same time the inspiration, to start her own career. Rany J never saw herself as just a housewife with a regular job (not that there is something wrong about that) but part of her always wanted to travel and perform all around the world. She got inspired by artists like Aaliyah, SWV, Billie Eilish and Jorja Smith.

Ferry de Ruiter
Eigenzinnig, brutaal en toch zachtaardig. Ferry breekt met de labels die men op muziek en mensen plakt. Van kinds af aan leerde Ferry’s vader hem bewust naar instrumenten in muziek te luisteren en beïnvloedde hem met de muziek die er in die tijd thuis geluisterd werd. The Beatles, Blondie, Culture Club en Queen hebben allemaal een grote invloed gehad op zijn muzikale ontwikkeling. Toen Ferry een volwaardig artiest werd besloot hij als eerste deelnemer ooit als volledige dragqueen aan The Voice of Holland mee te doen. Daarvoor won hij de Dutch Rainbow Award voor Beste Mediamoment. Samen met een groepje zelf samengestelde muzikale vrienden crosst hij nu het land door om mensen blij te maken met wat hij het liefste doet: optreden en zingen.

Noa Lauryn
Noa schrijft over alles wat dichtbij haar staat, van de struggles van millennials tot haar passie voor muziek. Samen met producer en multi-instrumentalist Pat Stewart (Nieuw-Zeeland) heeft zij haar belevingswereld vertaald naar een mix van R&B, neo-soul en jazz.

//
Bekijk het programma ook op Facebook.