fbpx

In de Tolhuistuin

Stemmen uit de Nacht 

Tijd doorlopend van 10:00 – 18:00 t/m 2 okt
Entree gratis

Stemmen uit de nacht is een audiovisuele installatie van scenograaf Eva Koopmans en podcastmaker Babette Rijkhoff, ontwikkeld op Terschelling voor Oerol 2019. In deze installatie word je meegenomen naar de nachtelijke droomwereld van de eilandbewoners. Dromen die de toekomst voorspelden. Dromen waarin er gepraat kon worden met degenen die er niet meer zijn. Dromen die doorklinken in de dag. Het podcastfestival haalt hiermee een stukje eiland naar de tuinen van Amsterdam.

Podcastfestival
In aanloop naar het Podcastfestival op 28 september staat de audiovisuele installatie Stemmen uit de Nacht in de Tuin van de Tolhuistuin. Van 24 september tot en met 2 oktober kan iedereen deze installatie gratis bezoeken. De enige benodigdheden zijn een smartphone, waarmee je de QR-codes scant en een koptelefoon of oortjes om de verhalen door te beluisteren.

Een samenwerking tussen Podcastnetwerk, Tolhuistuin en Oerol.
Mede mogelijk gemaakt door: Oerol Terschelling​, Natuurmuseum Fryslân​ en BankGiro Loterij Fonds​.

Regie: Babette Rijkhoff. Scenografie: Eva Koopmans. Muziek: Onegg. Techniek: Arno Peeters. Productie:  Janna Albada. Illustraties:  Josie van der Mark, Met dank aan: Katja Albada en Marije Miedema. Mede mogelijk gemaakt door: Oerol, Natuurmuseum Fryslân en BankGiro Loterij Fonds.

Locatie
Deze installatie bevindt zich onder de kleine luifel in de Tuin van de Tolhuistuin. Het navigatieadres van de ingang van de Tuin is: Tolhuisweg 3.