fbpx

In de Tolhuistuin

Smeltkroezen

Deuren open 20:00
Aanvang 20:30
Entree € 10,00, studenten-, CJP-, studentenpas: € 7,50, stadspas, € 5,00, WeArePublic-pas € 0,00

Smeltkroezen is dé culturele avond van Zwermers en toont korte onderdelen uit verschillende culturele disciplines. Laat je meevoeren van dans naar interactieve installaties, van poëzie naar circus, van muziek naar theater. En eigenlijk alles daartussen.

T€SSY – Het heeft even geduurd, maar daar is ze dan! Als er een WK Multi talent bestond dan was T€SSY zonder meer de leider van het genre. T€SSY probeert van alles en dat pakt verdomd lekker uit. Ze pusht zichzelf to the limit en dat is te zien in haar nieuwe performance GOUD.

Nouk – Let`s meet at the sharks at half past butterfly
NOUK combineert spoken word techno, associatieve poetry rap en vacuum zakken. In the context van Smeltkroezen brengt NOUK haar eerste album Let`s meet at the sharks at half past butterfly uit.

Lucy Little – Lucy Little’s multi-instrumental, electroacoustic project leeft op de rand van veel verschillende stijlen, met viool, zang, gitaar en elektronische loops.

De stukken zijn niet alleen na elkaar te zien zijn, maar smelten op het einde van de avond samen in één performance: de Smeltkroezen-scène.