fbpx

In de Tolhuistuin

De Man & Andere Helden #4: Erotiek

Aanvang 20:00
Entree vvk: € 7,50 + € 1,13 servicekosten, deur: € 10,00. Je kunt dit programma bezoeken ter inlevering van je Museumnacht-bandje van 2017. Reserveer dan je kaartje via reserveren@tolhuistuin.nl. Slechts beperkt aantal kaarten!

Eindelijk een Avond over Erotiek, in woord, daad en geluid.
SEKS. Sex sells en is overal: in elk tijdschrift dat je openslaat, in reclames, op TV en vooral op internet. De meest uiteenlopende en bizarre categorieën porno zijn altijd slechts een paar klikken van je verwijderd.
Tegelijkertijd blijkt uit verschillende onderzoeken dat de millennialgeneratie juist minder seks heeft dan welke voorgaande generatie dan ook. We laten ons graag voorstaan op onze openheid, maar zijn preutser en geremder. Waar komt deze (schijnbare) tegenstelling vandaan? Kan erotiek, als een brug tussen preuts en plat, ervoor zorgen dat we onze seksualiteit (durven) herontdekken?

Tijdens een dynamische avond met regisseur, presentator, acteur en conceptontwikkelaar Lucas De Man en uiteenlopende gasten, muziek en het erotische verhaal als leidraad, nemen we je mee in de wereld van erotiek en hopen we de fantasie aan te wakkeren.

Programma
– actrice José Kuijpers vertelt over haar boek Haar genot
– interview met voormalig callgirl Kelly van Binsbergen
– interactieve presentatie van de Erotische Design Installaties van Sanne Muiser (Studio Pluis)
– miniworkshop Erotisch Schrijven door Helena Hoogenkamp
– het Erotiekproject toegelicht door Lucas De Man, Marc Alberto en Tijs Huys
– het tot nu toe beste Erotische Luisterverhaal van het Erotiekproject
– met live gecomponeerde muziek door Marc Alberto

De Man en Andere Helden
Stap in bij Lucas De Man, artistiek leider van Stichting Nieuwe Helden, in de rollercoaster van de 21e eeuw. Voor zijn projecten duiken hij en zijn mede-helden steeds weer in nieuwe werelden. Van het liefdesleven van bejaarden tot de eenzaamheid van boeren, van visionairen in Europa tot vechtende millennials in de grootstad Amsterdam.

De Man en Andere Helden is een coproductie van Stichting Tolhuistuin en Stichting Nieuwe Helden.