In de Tolhuistuin

LostWords #11: The Voice of a Legend

Aanvang 19:30
Entree gratis meld je hier aan

Iedereen wordt blanco geboren.
Langzaam maar zeker vorm je jouw identiteit door te kijken naar verschillende mensen, naar voorbeeldfiguren: jouw legends.
Mensen die zijn zoals ze zijn. Zichzelf. Zonder gĂȘne.
Rolmodellen die inspirerende dingen hebben gezegd, inspirerende dingen hebben gedaan.
Legends die je stiekem wel een beetje zou willen zijn.

In LostWords #11: The voice of a Legend gaat LostProject met jou op zoek naar deze verschillende Legends en bespreken we wat zij betekend hebben voor jou, voor ons en anderen. Denk, praat en eet mee!

In de Tuin
Deze LostWords-editie vindt plaats in de Tuin met de zon op je bol, lekkere hapjes, vuurkorven en dekentjes voor als de zon onder gaat. En mocht het Hollandse weer opspelen en het gaan regen, dan zitten we lekker droog en warm onder de luifel.

LostWords
LostWords is een jongerendebatavond vol dialoog, spoken word, muziek en theatrale performances. In LostWords zoeken de jongeren van LostProject onder leiding van host extraordinaire Yahmani Blackman naar woorden die gevonden willen worden. Woorden die stem geven aan het leven van jongeren in de grote stad anno nu en alle uitdagingen die dat met zich meebrengt.

LostWords is een coproductie van Stichting Tolhuistuin en LostProject. LostProject is sinds 2016 het huisgezelschap van Stichting Tolhuistuin.

#voicingthecity