fbpx

In de Tolhuistuin

© Edland Man

For One Night Only – Sven Ratzke

Aanvang 20:00
Entree € 20

Showvedette, extravagante entertainer, homme fatale en sympathieke diva… Vele titels zijn de Nederlands-Duitse theatersensatie Sven Ratzke al ten deel gevallen. Eén ding is echter zeker: deze wereldster heeft een flinke dosis zelfspot en voelt zich naast al die grote concertzalen van New York tot Sydney en van Berlijn tot Londen ook erg thuis in de kleinere zalen, dichtbij zijn publiek.

In FOR ONE NIGHT ONLY opent Ratzke zijn prachtige catalogus van muziek die hij met de jaren heeft verzameld. Parels van Bowie, Brecht en Brel passeren de revue, maar ook speciaal voor hem geschreven nummers door grootheden als Rufus Wainwright en Fay Lovsky.

Ratzke brengt iedereen in vervoering met zijn eigenzinnige stijl van hilarische verhalen, weergaloze muziek en interactie met het publiek. Zoals altijd gehuld in prachtige couture en begeleid door zijn virtuoze bandleden.

Voorafgaand aan For One Night Only heten we je vanaf 19:00 uur van harte welkom met een drankje tijdens een receptie in de Foyer.

Sven: zang
Christian Pabst: piano
Haye Jellema: drums
Florian Friedrich: bas

Locatie
Dit programma vindt plaats in de Concertzaal. De Concertzaal bevindt zich in het hoofdgebouw van de Tolhuistuin. Het navigatieadres is IJpromenade 2.

beeld: Edland Man