fbpx

In de Tolhuistuin

Fashion Flea Market

tijd 10:00 – 16:00
entree gratis

Hernieuw je zomergarderobe! Fast fashion is passé, koop een mooie gerecyclede outfit op deze Fashion Flea Market.

De Fashion Flea Market Amsterdam is een initiatief van (ex) AMFI studenten. Zij verkopen hun kleding hier, maar ook niet-AMFI studenten verkopen hier veel van hun garderobe. Je kunt je namelijk opgeven om hier te gaan staan met een kraampje. En zo ontstaat er een grote verzameling van allerlei verschillende soorten, maten en stijlen kleding. Van couture tot vintage footwear en alles daar tussenin. Maar dat het een collectie is van allemaal musthaves staat vast!

Fashion for Good host – Quiz en Q&A
Wat kan je doen om een positieve impact te hebben? In de Fashion for Good Quiz leer je de ins en outs van de industrie zoals we die vandaag de dag kennen én tips en tricks voor het veranderen van ons gedrag. De winnaar wint een priverondleiding door de Fashion for Good Experience

Reparatiekraam
Needthat.nl, het nieuwe platform dat bekwame ambachtslieden in contact brengt met Amsterdammers, host de hele dag een reparatiekraam! Neem die broek met een kapotte rits mee en je kunt hem weer aan.

Basisworkshop naaien
Needthat.nl leert je de basis van naaien en repareren. Leer hoe zelf een scheur maakt of een nieuwe rits in een broek zet.

Wil je zelf je kleding verkopen? Je kunt je nog aanmelden, stuur voor meer informatie en kosten een mail naar: fashionfleamarket.amsterdam@gmail.com