fbpx

In de Tolhuistuin

Bloomsbury – De Warme Winkel

Tuin open 19:00
Aanvang 19:30
Entree € 14, cjp-pas: € 10

Een hyperpersoonlijke zoektocht naar de houdbaarheid van zachte idealen en milde anarchie.

Kim Karssen en Florian Myjer duiken op locatie in de Tuin vol overgave in het gedachtegoed van de Bloomsbury Group, een excentrieke verzameling kunstenaars en denkers uit het Engeland van begin 20e eeuw met o.a. schrijfster Virginia Woolf en econoom Maynard Keynes. Een historisch verantwoorde voorstelling is Bloomsbury niet, maar wel een hyperpersoonlijke zoektocht naar de houdbaarheid van de zachte idealen en milde anarchie van deze overdonderende groep mensen.

Concept, tekst, spel: Kim Karssen, Florian Myjer
kostuums: Hanne Pierrot, eindregie: Jip Vuik
Met dank aan: Carry Hendriks, Joost Horward, Huguette Mackay, Marc Zwietink, Tolhuistuin

Locatie
Deze voorstelling vindt plaats in de Tuin. De kassa bevindt zich aan de Noordzijde van de Tuin. Het navigatieadres van deze ingang is Tolhuisweg 3.

Met assistentie is de voorstelling rolstoeltoegankelijk.

Over het IJ Festival
Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de programmering van Over het IJ Festival. Van 5 tot en met 14 juli is de 27e editie van Over het IJ Festival: het locatietheaterfestival dat de stad als inspiratiebron én podium gebruikt. Avontuurlijk locatietheater van nieuwe en gevestigde makers op spraakmakende binnen- en buitenlocaties op de NDSM-werf, aan de oevers van het IJ en op diverse locaties dieper in Amsterdam-Noord. Bezoek voor meer informatie overhetij.nl