In de Tolhuistuin

24H Noord 2019

Tijd 11:00 – 20:00
Entree gratis

De Tuin van Tolhuistuin is het kloppende festivalhart van 24H Noord. In deze groene oase is van alles te doen!

Culturele Markt
Op de Culturele Markt in de Tuin maak je kennis met de leukste culturele initiatieven uit Noord en eet je een hapje van lokale ondernemers (i.s.m. Kameleon Concepts). Op de Culturele Markt presenteren Noordse ondernemingen, initiatieven en culturele instellingen zich. Maak kennis met de leukste culturele activiteiten van Noord. Dat wordt niet alleen maar kijken: er zijn ook doe- en knutselkramen. Een hapje eten haal je bij de kramen van Noordse ondernemers.

Talentencafé
In het Talentencafé in het Tuinhuis laat jong muzikaal talent uit Noord zich horen.

Rad van Fortuin
Geef een zwiep aan het Rad van Fortuin en win prachtige Noordse prijzen.

Informatiebalie
Heb je je planning voor 24H Noord nog niet helemaal rond? De infobalie weet raad! We tippen je de leukste activiteiten en maken je wegwijs in Noord.

Rake Klappen
12:00, 13:30, 15:00
Kindervoorstelling

Walk of Doubts 
muzikale wandeling door Noord door Eef van Breen Group
Doorlopend
Eef van Breen Group heeft op 12 april het nieuwe album Walk of Doubts uitgebracht! Het album beluister je op een speciale wandeling door Amsterdam-Noord ontworpen. Het album download je op je telefoon en luister je via een koptelefoon terwijl je door de wijk wandelt.

“…Je hebt zojuist het tafereel van een break-up verlaten en je begint aan het verwerkingsproces tijdens een wandeling. Je bent verward en emotioneel.”