In de Tolhuistuin

Processed with VSCO with x1 preset

De Man & Andere Helden #2: Mannen en Seks

Aanvang 20:00
Entree 7,50 vvk, 10,- aan de deur
Locatie Tuinzaal

Deze editie van De Man en Andere Helden gaat over SEKS – de mannelijke seksbeleving welteverstaan! – en is een co-productie met Voorlichting voor Gevorderden.

Lucas en programmamaakster/presentatrice Gian van Grunsven (VvG) nodigen je uit in de wereld van mannen en seks. In gesprek met seksdeskundigen en panelleden verzamelen ze niet alleen nieuwe inzichten, maar ook tips & tricks waar je als man, en als vrouw, nog jaren mee vooruit kunt.

Daarnaast: korte demonstraties, live muziek, en de anatomieles die je nooit op school leerde.

 

Meer aandacht voor de vrouwelijke seksualiteit staat al een hele tijd hoog op de agenda. Hoe houdt de man zich intussen staande? De Man en Gian presenteren hierom een ontdekkingsreis langs alle aspecten van de mannelijke seksualiteit, en brengen hiermee een ode aan zijn lid. Nieuwsgierig volwassen publiek is welkom om 20.00. Breng een Man mee en krijg een gratis welkomstdrankje.

 

Over de reeks De Man en Andere Helden:

Stap in bij Lucas De Man, artistiek leider van Stichting Nieuwe Helden, in de rollercoaster van de 21e eeuw. Voor zijn projecten duiken hij en zijn mede-helden steeds weer in nieuwe werelden. Van het liefdesleven van bejaarden tot de eenzaamheid van boeren, van visionairen in Europa tot vechtende millennials in de grootstad Amsterdam. Waar hij nu is? Kom kijken want in de reeks De Man en Andere Helden nodigt Lucas gasten uit al die werelden uit naar de Tolhuistuin om hun vuur en hun zoeken met jou te delen. Wees Welkom.

Voor het project De Man Is Lam duikt Lucas momenteel samen met fotograaf en filmmaker Ahmet Polat en audiovisueel talent Rashif El Kaoui in de wereld van De Man. Vanuit hun mix van culturen, werelden en disciplines starten ze een persoonlijke zoektocht naar wat het vandaag de dag betekent om man te zijn. “De Man en Andere Helden” is een co-productie van Stichting Nieuwe Helden en Tolhuistuin