fbpx

In de Tolhuistuin

Kleur website

Zalen

Grote zalen

De Tuin

De Tuin kan afgesloten worden, wat een privéfeest of juist een evenement met kaartverkoop heel goed mogelijk maakt. In het Tuinhuis is een bar en op aanvraag technische apparatuur aanwezig. Lees meer over de Tuin.


De Concertzaal

De Concertzaal is in een sta-opstelling geschikt voor 550 man. In theateropstelling passen er 200 man. De zaal is afsluitbaar en akoestisch geïsoleerd. Lees verder over de Concertzaal.


Middelgrote zalen

IJzaal

De IJzaal is een ruime, lichte zaal met panoramisch uitzicht over het IJ. Er zijn standaard een vaste bar en podium aanwezig, maar kan op allerlei manieren worden ingericht. Lees hier verder over de IJzaal.


Tuinzaal

Een ruime zaal, die uitkijkt over de Tuin. De Tuinzaal is los te huur of in combinatie met aangrenzende ruimtes. Lees verder over de Tuinzaal.


Tuinhuis

In de Tuin staat het knusse houten Tuinhuis. In Tuinhuis is een bar en op aanvraag technische apparatuur aanwezig. Lees meer over het Tuinhuis.

Kleine zalen

Of u nu op zoek bent naar een inspirerende vergaderlocatie: de THT-kamer met uitzicht over het IJ, de rustige, lichte vergaderzaal Boardroom. We hebben verschillende kleinere ruimtes beschikbaar perfect voor meetings en brainstorms. Lees verder over de kleine zalen.