fbpx

In de Tolhuistuin

ZIN! & De Kunst van de Liefde. Deel 1

Locatie Tuinhuis
Tuin open 19:30
Aanvang 20:00
Entree € 10,00, alleen deurverkoop, reserveren via info@zinnignoord.nl

‘To love oneself is the beginning of a life-long romance.’ – Oscar Wilde.
Kun je vrienden zijn met jezelf? Kun jezelf ooit zo accepteren -zelfs liefhebben- zoals je dat bij een ander kunt? In 2019 staat ZIN! in het teken van de liefde: erotisch, vriendschappelijk en universeel. We beginnen 16 jan. met de moeilijkste: zelfliefde.

Moet je jezelf liefhebben voordat je anderen kunt liefhebben? Is zelfliefde niet egoïstisch of ijdel? Of onhaalbaar? Op zoek naar praktische wijsheid duiken we deze ZIN! in de oosterse tradities. Met mindfulness trainer Chris Grijns heben we het over compassie naar jezelf. Lotte Ritzer van Yogaschool Noord vraagt zich af wat het ‘Zelf’ eigenlijk is. Beide nemen je mee in een conrete oefening. Twee Zinnig Noorderlingen vertellen hun ervaringsverhaal over zelfliefde en zelfhaat en we genieten van heerlijke live muziek.

Locatie: Tuinhuis van Tolhuistuin (niet hoofdgebouw). Ingang: Tolhuisweg 3
Datum en tijd: 16 januari 2019 Tuin open: 19:30. Start programma: 20:00
Reserveer je plekje (€10,-): jonatan@zinnignoord.nl

ZIN! is een zeswekelijkse ontdekkingsreis naar moderne zingeving, door Zinnig Noord. We keren oude tradities uit het westen en oosten binnenstebuiten, op zoek naar wijsheid voor onze hedendaagse levensvragen en dagelijkse dilemma’s. In 2019 staan ZIN! in het teken van de liefde. Want als in onze post-moderne en post-religieuze tijd een ding overeind blijft staan, dan is het de liefde wel.