In de Tolhuistuin

ZIN! | De kunst van beminnen

Tuin open 19:30
Aanvang 20:00
Entree € 10,00 (deurverkoop of reserveren via info@zinnignoord.nl)

Weinig zo spannend én verwarrend als het strijdtoneel van seks. Laten we ons leiden door lichamelijke lusten, emotionele behoeften, door ideeën of verwachtingen? Van christen-moraal tot hippie-ideaal; hoe vrij zijn we eigenlijk als het om seks gaat? Waar zijn we -misschien wel onbewust- naar op zoek?

Het is tijd voor een nieuwe seksuele revolutie, bepleit filosofe Marli Huijer 29 augustus bij ZIN! (en in haar nieuwe boek ‘Beminnen’). Seksuele vrijheid zit niet in identiteit of ideologie, maar in het handelen; in het genieten. Sebastian Holzhüber verbeeldt in zijn kunst op intense wijze de worsteling met het lichaam en onderdrukking van seksualiteit. Is bevrijding mogelijk? Energetisch therapeut Thabo Hollander laat je iets proeven van de spirituele kant van seks. Spannend! Vaste ingrediënten: live muziek en open gesprek.

ZIN! is een zeswekelijkse ontdekkingsreis naar moderne zingeving. We keren oude tradities uit het westen en oosten binnenstebuiten, op zoek naar wijsheid voor onze hedendaagse levensvragen en dagelijkse dilemma’s.