fbpx

In de Tolhuistuin

ZIN! Ruimte in je relatie

Tuinhuis open 19:30
Aanvang 20:00
Entree € 12,50

Liefde is niet makkelijk. Geen project wordt met zoveel hoop en verwachtingen ondernomen en mislukt zo vaak als de liefde. – Erich Fromm

Deze editie van ZIN! draait om ruimte in je relatie. Ruimte voor jezelf, voor de ander en voor elkaar. Misschien zelfs ruimte om niet aan elkaars verwachtingen te voldoen?

De één hoopt op intieme verbinding, de ander verlangt naar ruimte voor zichzelf. Onze cultuur overspoelt ons met romantische ideaalbeelden, maar tegelijk moet je zelfstandig en authentiek en vrij zijn. Tijd om een stapje terug te zetten: wat zoeken we eigenlijk in een relatie? En wat vinden we?

Met een spoedcursus relatiemanagement door relatietherapeut Bregje Jonkhart: hoe werken (goede) relaties nou – en waarom? Daarnaast verkent choreograaf-theatermaker Ron Bunzl de kunst van het verbinden in een prikkelende een performance.

Navigatieadres Tolhuisweg 3

***
Over Zinnig Noord
Zinnig Noord is een open community rond zingeving. Een plek om diepgang en inspiratie te vinden en om andere leuke mensen te ontmoeten. De kunst van het leven staat centraal in zingevingsavonden en diepzinnige diners, in leergangen, leesclubs en kinderprogramma’s. Lees verder op de website van Zinnig Noord.

In de open en intieme sfeer van het tuinhuis van de Tolhuistuin zoekt ZIN! naar moderne zingeving. We keren oude tradities uit het westen en oosten binnenstebuiten, op zoek naar wijsheid en praktische handvatten voor de grote vragen van vandaag. In 2020 draait ZIN! om Ruimte. Ruimte in je drukke hoofd en in je agenda en in je huis. Ruimte voor je dromen. Ruimte voor je schaduwzijde. Ruimte voor jezelf.