fbpx

In de Tolhuistuin

WhyNot: Study for MAGENTA

Tuin open 18:00
Aanvang programma 19:00
Locatie Tuin
Prijs € 10,00

Giulio D’Anna presenteert de première van Study for MAGENTA, het eindresultaat van een reeks zomerworkshops en tevens voorstudie voor zijn aankomende werk MAGENTA (2019). Samen met een groep performers, zowel amateurs als professionals, zet hij een choreografie neer in de tuin die onze universele wens tot samenzijn verbeeldt. Wat gebeurt er met onze individuele identiteit als we uit willen gaan van de kracht van de massa?

Study for MAGENTA is een initiatief van dans- en performanceplatform WhyNot in aanloop naar hun volgende festivaleditie (27 t/m 29 okt, De School). Naast de voorstelling presenteert WhyNot onder andere haar nieuwste dansfilm Leave Body Behind en kan je een lekker hapje eten in de tuin.

Daarnaast hebben we The PolyBand uitgenodigd, opgericht door gitarist Jasper Stadhouders, voor een hypnotiserend concert met ever-changing ritmes en geluide. Ritueel, transcedentaal, symmetrisch euforisch! Mis het niet!

Ook laat WhyNot de laatste dansfilm Leave Body Behind zien. Deze film ging in maart 2017 in premiere tijdens het Cinedans Festival in EYE en presenteert een interactief en experimenteel WhatsApp project, samen met Lava Lab en Hackers & Designers dat het publiek laat bewegen.

Programma:
18:00 Tuin open: Drankjes, Turkse pizzas en salades
19:00 WhyNot: Leave Body Behind (film)*
19:30 Giulio D’Anna: Study for MAGENTA (performance)
20:10 Q&A met Giulio D’Anna
20:30 WhyNot in collaboration with Lava Lab / Hackers & Designers: i-Perform 3.0 (interactive WhatsApp project)
21:00 The PolyBand (concert)*

*beperkte capaciteit