In de Tolhuistuin

TuinFM#9: Muziekstraat

Aanvag 17:00 – 23:00

Entree Gratis

TuinFm is een zomers initiatief van de Tolhuistuin (iedere vrijdag in juni en juli) waar de platenkast van een gast centraal zal staan. Je zult zijn of haar speciale platen horen, guilty pleasures of gewoon heerlijke muziek uit zijn of haar ‘platenkast’ horen.

Door een FM zender zal via transistor radio’s alles live te beluisteren zijn in de tuin, als een ware radioshow, speciaal voor ons samengesteld. En iedere vrijdag zorgen we voor bijpassend eten, drinken en waar nodig een groot kampvuur.

Op 28 juli zal de Muziekstraat het Tuinhuis van de Tolhuistuin overnemen. Op het programma staat allereerst The Vogel Orchestra. Een band van kinderen tussen de 4 & 10 jaar. Zij zullen het stuk laten horen dat zij met de Muziekstraat hebben gemaakt op het voorafgaande zomerkamp. Zij hebben de tuin in geluid vast gelegd onder de titel ‘The Tuin Universe of Sound’.

Daarnaast zullen de Mixtape Club djs hun favoriete platen te laten horen. Deze DJs varieeren van 20 tot 91, maar zij hebben in het gemeen dat zij allemaal Noorderling zijn. Ook zijn er live optredens van Roos PEEE en het performance duo Raaf & Rover.