In de Tolhuistuin

TuinFM #1: ZickZack & friends

TuinFm is een feel-good avond (iedere vrijdag in juni en juli) waarop we gezamenlijk iemands levenswerk, grote liefde, guilty pleasures, oftewel zijn of haar ‘platenkast’ beluisteren.
Door een FM zender zal via transistor radio’s alles live te beluisteren zijn, als een ware radioshow, speciaal voor ons samengesteld. En iedere vrijdag zorgen we voor bijpassend eten, drinken en waar nodig een groot kampvuur.

De eerste editie van TuinFM wordt gehost door ZickZack & friends.

Verwacht een zeer brede muzikale platenkast, met een fascinatie voor Afrikaanse ritmes en alles wat muzikaal-electronisch in extase doet gaan. De avond zal rustig beginnen maar – als het aan deze groep mannen ligt – uitmonden in een zwetende zwoele bende in het Tuinhuis, dansend op de dikste tunes.

Er zal heerlijk eten zijn van Studio BUIK:
Couscous maaltijden (merquez en vega), Brood met dip, Buik’s worstenbroodjes, Doperwten/munt bitterballen en huisgemaakte zuurvlees bitterballen. Laat het op je dansschoenen druppen.

Luister hier alvast naar mixtapes van hen, en check videos van een van de vele events die ZickZack in Amsterdam gaf.
http://zickzack.nl/
http://soundcloud.com/zickzacksoundsystem
http://www.youtube.com/zickzacksounds
https://www.facebook.com/zickzacksoundsystem

En check vooral ook de maandelijkse residents performance die ze geven bij Red Light Radio.
http://redlightradio.net/residents/zick-zack-soundsystem

Tuin open: 17:00
Kosten: gratis
Ingang: Tolhuisweg 3 (de Tuin)

TuinFM wordt mede mogelijk gemaakt onze fantastische horeca partner in het paviljoen van de Tolhuistuin: restaurant THT.