In de Tolhuistuin

Tori: Stephanie Afrifa

Aanvang 15.00

Tickets 7,50

Locatie Tuinzaal

RIGHTABOUTNOW INC en Tolhuistuin presenteren iedere tweede zondag van de maand een nieuwe TORI. De torivrouw deze editie is Stephanie Afrifa.

Stephanie studeerde Comparative Arts and Cultural Studies (cultuurwetenschappen) aan de Radboud Universiteit. Maar duizendpoot Stephanie werd eerst model, voor onder meer Erwin Olaf en Amerikaans modemerk Demestiks NYC. Verder ontwikkelde zij zich tot art consultant, curator en kunstblogger en wordt zij vaak gevraagd voor publieke debatten, opinieprogramma’s en magazines zoals De Nieuws BV op Radio 1, PS Het Parool en Grazia. Onder de naam C.A.S.H. adviseert, produceert en host zij met als rode draad de overkoepelende thema’s: culture – arts – self – heritage.

Tori is een maandelijks terugkerend programma onder leiding van 1 hoofdgast. Breek je zondag en laat je een uur lang inspireren door een aantal theatermakers/ dansers/ muzikanten/ influencers die samen met de Toriman of -vrouw 1 een verhaal vertellen dat nauw aan het hart ligt van de hoofdgast. Waarna je je naar de bar begeeft voor wat duchtig nageklets en gezondagmiddagborrel