In de Tolhuistuin

Tori: Leeroy Molly

Aanvang 15:00

Entree 7.50

Locatie Tuinzaal

Tori is een maandelijks terugkerend programma in de Tolhuistuin onder leiding van 1 hoofdgast. Breek je zondag en laat je een uur lang inspireren door een aantal sprekers/ dansers/ muzikanten/ influencers die samen met de Toriman of -vrouw 1 onderwerp van alle kanten uitlichten. Waarna je je naar de bar begeeft voor wat duchtig nageklets en gezondagmiddagborrel.

RIGHTABOUTNOW INC. en Tolhuistuin presenteren iedere tweede zondag van de maand een nieuwe Tori. In maart is onze Toriman niemand minder dan Leeroy Molly, die je kent van o.a. ZWART LICHT ProductiesGRIMEYARD, en N.E.B.U.L.O.N..

Ken je hem hier niet van? Een kijktip: de korte docu “Wie is Leeroy Molly?” https://vimeo.com/25566187

 

De eerste gasten zijn bekend: Euge Louisa, een veelbelovend autonoom kunstenaar, geboren compromisloos creator, met als superkracht Synthesia. Hij ziet geluid: hij visualiseert alledaagse klanken tot kunstwerken. Ook hiphop artiest Locks Vegas zal te gast zijn bij deze Tori, bekend van onder andere ‘Kerki’. In Leeroy’s tori laat Locks zijn licht schijnen op het straatleven. Daarnaast zullen rapper TattedTino en Solid Ground Movement ook te gast zijn.