In de Tolhuistuin

The Making Of #2: De Upstarter

Locatie: Tolhuisweg 2 (Poortgebouw/Open Coop)

Aanvang: 17:00

Reserveren verplicht (slechts een beperkt aantal plaatsen): reserveren@tolhuistuin.nl

The Making Of #2 – De Upstarter
Meer dan 40 bewoners hebben zich gevestigd in de Staalvilla, het Poortgebouw, het Reservaat, Villa Abspoel en het Paviljoen van de Tolhuistuin. Van theatermaker tot onderzoeksjournalist. Van lichtontwerper tot futuroloog.

Wat hen bindt is dat zij middels sociaal-historisch, -cultureel en -technologisch onderzoek de krachtenvelden en bewegingen in onze samenleving duiden. Ze ontsluiten verhalen, delen kennis en bouwen middels verbeeldingskracht aan een nieuwe gezamenlijkheid, aan de toekomst.

Iedere maand opent één Tolhuistuin bewoner zijn of haar deuren. En geeft je – onder het genot van een hapje en drankje – een kijkje achter de schermen bij een work-in-progress. Een nieuw project waarvoor hij of zij jouw input wil gebruiken: jouw visie, jouw kennis, jouw feedback…

Mariette Ruggenberg opent ditmaal de deuren van De Upstarter. De Upstarter is een platform van en voor ambitieuze en creatieve jonge professionals. Ze geven talent een podium en moedigen hen aan het heft in eigen handen te nemen. Ze bieden een plek waar geexperimenteerd kan worden.

Mariette’s motto “The future is female” staat centraal deze middag. Mariette is overtuigd dat zachte ‘vrouwelijke’ waarden een sleutelrol spelen in de toekomst van werk.Ze neemt ons vanuit haar visie mee in 1 van haar projecten en legt een aantal vraagstukken aan ons voor.

www.deupstarter.nl // www.tolhuistuin.nl