fbpx

In de Tolhuistuin

Sunday Sounds x We Make The City

Tuin open 13:00 – 16:00
Entree gratis

Als onderdeel van het We Make The City festival staat er deze Sunday Sounds een divers programma op de planning. Naast swingende muziek van Santo Remedio en Juliana Martina zal The Green Living Lab diverse workshops en activiteiten aanbieden voor families en kinderen!

Juliana Martina
Heritage is een project onder leiding van Colombiaans/Nederlandse zangeres Juliana Martina waarin ze samen met Nederlandse gitarist Jaime Nanoha en Chileense drummer Luis Mora Matus inspiratie haalt uit Latijns-Amerikaanse folklore om het heden van het continent te begrijpen. Door middel van deze composities, die tevens als ramen naar het verleden fungeren, onderzoeken zij actuele thema's zoals immigratie, culturele intergratie, het verdriet van vertrekken en liefde voor de vaderland. Je kan het project volgen op: www.instagram.com/_julianamartina

Santo Remedio
Met zijn energieke ritmes, gepassioneerde zang en een grote variëteit aan sounds, verleidt de muziek van Santo Remedio de luisteraar naar de dansvloer. De groep speelt minder bekende “criollo”-muziek uit Zuid-Amerika. Argentijnse chamame en chacarera, Colombiaanse cumbia, Peruviaanse wals, festejo en lando, Chileense cueca brava. Muziek die wezenlijk deel uitmaakt van de sociale textuur van de verschillende “criollo”-culturen van Latijns America. Muziek die leeft in het nachtleven van steden als Lima, Caracas en Valparaiso. Een mix van Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse en Europese elementen.

Green Love
Het Green Living Lab viert de natuur in de stad met een middag vol speelse activiteiten, voor stadskinderen en hun ouders. Kom langs met de hele familie om bijv zaadballen te maken om inheemse bloemen en kruiden voor stadsbestuivers te zaaien, je eigen wormenhotel te bouwen compleet met nieuwe wormenvriendjes, of laat je schminken als een dier en loop door de tuin als je lievelingsdier. Je kan natuurlijk ook gewoon lekker in de tuin zitten met familie en vrienden om te genieten van muziek en groen!

——

Iedere zondag tot en met september gaat de Tuin lekker lang open voor iedereen die zin heeft in live muziek, (kinder)spelletjes, ravotten of chillen in het gras of hangen op het terras met een cocktail.

Bekijk het Sunday Sounds programma ook op Facebook.