fbpx

In de Tolhuistuin

Sunday Sounds: Shaffy in de Tuin

Tuin open 14:00 – 20:00
Aanvang Niet Zonder Ons 15:00
Entree gratis
Language No Problem
Er is eten aanwezig, voor het eten alleen contante betaling mogelijk. 

Sunday Sounds: iedere zondag gaat de Tuin lekker lang open voor iedereen die zin heeft in live muziek, (kinder)spelletjes, ravotten of chillen in het gras of hangen op het terras met een cocktail. Sunday Sounds is in samenwerking met Paradiso Amsterdam en café-restaurant THT.

Een eerbetoon aan Ramses Shaffy
Onder de naam Niet Zonder Ons gaat een groep getalenteerde jonge muzikanten op tournee. Voor Shaffy, die op 29 augustus 85 geworden zou zijn, werd onlangs prachtig kunstwerk opgericht maar tijdens deze Sunday Sounds eren jonge muzikanten hem met zijn eigen muziek!

Zangeres Anne de Blok, zanger Stephan Peters, pianist Jochem le Cointre, bassist Floris-Jan van den Berg en drummers Wouter Kühne en Tim Hennekes vertolken in een kleine, intieme voorstelling de liedjes van Ramses.Dit jonge ensemble brengt zo kunst en het verhaal van Ramses tot leven. Verwacht een eerbetoon aan deze oude meester van de Nederlandse kleinkunst, met humor, drama, muziek, dans en vooral heel veel Shaffy!

Line-up
15.00 – 15.45 set 1 voorstelling Shaffy
15.45 – 16.00 pauze
16.00 – 16.30 set 2 voorstelling Shaffy
16.30 – 16.50 Ramses-variaties
16.50 – 17.00 pauze
17.00 set 3 voorstelling Shaffy
18:50 meezingers & afsluiting

Weatherproof
Met onze grote luifel in de Tuin is een deel overdekt dus weatherproof. En, Sunday Sounds is gratis en voor iedereen, van jong tot oud, toegankelijk.

Locatie
Dit programma vindt plaats in de Tuin. De ingang van de Tuin bevindt zich op Tolhuisweg 3. Klik voor uitgebreide route-informatie.