In de Tolhuistuin

Sunday Sounds: latin en jazz

Tuin open 14:00 – 20:00
Entree gratis
Language No Problem

Sunday Sounds: iedere zondag tot en met september gaat de Tuin lekker lang open voor iedereen die zin heeft in live muziek, (kinder)spelletjes, ravotten of chillen in het gras of hangen op het terras met een cocktail.

Met deze zondag:
Noah&Friends
Noah Blindenburg speelt deze keer met Friend Oded Kahn. Noah en Oded spelen een cross-over van jazz, pop en soft rock. Deze mix van stijlen geeft ze een unieke klank. Noah&Friends bestaat uit verschillende muzikanten met Noah als leadzangeres. De formatie verschilt per optreden.

Aymar Torres
Aymar Torres is een zanger-gitarist die (akoestisch) legendarische Braziliaanse Bossanova uit de jaren 50, 60, 70 en 80 covert van o.a. Tom Jobim, João Gilberto, Jorge Ben en Caetano Veloso. Hij speelt ook oude bekende Latin nummers van o.a. Buena Vista Social Club, Juan Luis Guerra en Gipsy Kings. Samen met zijn neef Pablo op percussie waan je je in een warm land.

Weatherproof
Met onze grote luifel in de Tuin is een deel overdekt dus weatherproof. En, Sunday Sounds is gratis en voor iedereen, van jong tot oud, toegankelijk.

Eten
Er zijn deze zondag Turkse pizza’s! Deze kun je alleen met contant geld betalen. Drankjes aan de bar kun je wel gewoon pinnen.

Locatie
Dit programma vindt plaats in de Tuin. De ingang van de Tuin bevindt zich op Tolhuisweg 3. Klik voor uitgebreide route-informatie.