In de Tolhuistuin

Sunday Sounds: Small World Concerts

Tuin open 14:00 – 20:00
Programma 15:00 – 18:00
Entree gratis
Language No Problem

Sunday Sounds: iedere zondag tot en met september gaat de Tuin lekker lang open voor iedereen die zin heeft in live muziek, (kinder)spelletjes, ravotten of chillen in het gras of hangen op het terras met een cocktail.

Iedere zondag met een ander thema, andere muziek, band of DJ, maar altijd met dezelfde zomerse, relaxte sfeer.

Met onze grote luifel in de Tuin is een deel overdekt dus weatherproof. En, Sunday Sounds is gratis en voor iedereen, van jong tot oud, toegankelijk.

Sunday Sounds is een programma in samenwerking met Paradiso en café-restaurant THT. Deze editie is daarnaast in samenwerking met Music Motion.

Programma
Jazz-zangeres Natalia Karetskaya komt uit Polen maar studeert in Rotterdam. Ze wordt daarbij begeleid door Alejandra Rony Rojas, een klassiek geschoolde contrabassist. Verwacht straight ahead jazz, tango, theatrale elementen en moderne technieken.

Gitarist Tiago Lageira begeleidt vanmiddag de Braziliaanse zangeres Ivy Lemos. Ivy zingt niet alleen maar speelt ook traditionele percussie instrumenten als de Berimbau en Pandeiro. Samen spelen ze latin muziek zoals bolero’s, samba, chorus, bossa nova en latin jazz improvisaties.

Marvin Dee is een talentvolle opkomende singer-songwriter uit Rotterdam. Samen met zijn band speelde hij al op Eurosonic Noorderslag, NPO Radio 1, NPO Radio 2, 3FM, en Paradiso Amsterdam. In augustus gaat hij de studio in voor de opnames van zijn aankomende studio-album. Het nieuwe album is volwassen en persoonlijk. Vanmiddag een voorproefje van Marvin solo: van ademloos, fluisterstil publiek tot staande ovaties, deze singer-songwriter weet te raken.