In de Tolhuistuin

Sunday Sounds: Zing Nederlands Met Me

Tuin open 14:00 – 20:00
Aanvang programma 15:00
Entree gratis, reserveer hier
Language No Problem

Sunday Sounds: iedere zondag tot en met september gaat de Tuin lekker lang open voor iedereen die zin heeft in live muziek, (kinder)spelletjes, BBQ, ravotten of chillen in het gras of hangen op het terras met een cocktail.

Iedere zondag met een ander thema, andere muziek, band of DJ, maar altijd met dezelfde zomerse, relaxte sfeer.

Met onze grote luifel in de Tuin is een deel overdekt dus weatherproof. En, Sunday Sounds is gratis en voor iedereen, van jong tot oud, toegankelijk.

In samenwerking met Paradiso en café-restaurant THT.

Programma
Deze editie staat geheel in het teken van Suriname en houden we een ‘bigi jari’: een echt Surinaams feestje met Zing Nederlands Met Me en live optredens van o.a. Oscar Harris.

Zing Nederlands Met Me is voor iedereen die de taal beter wil leren – omdat dat zingend sneller gaat – en voor een ieder die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten. Plezier staat voorop! Een uur lang komen liedjes van Surinaamse artiesten aan bod, onder begeleiding van een voorzanger Manoushka Zeegelaar-Breeveld en een pianist.

De toegang is gratis maar graag wel een plekje van te voren reserveren, via de link bovenaan deze pagina. Omdat we ons richten op mensen die Nederlands leren, vragen we iedere Nederlandstalige om minstens één anderstalige uit te nodigen om mee te komen zingen.

‘Zing Nederlands Met Me’ is oorspronkelijk ontwikkeld als ‘De Gelukkig Zijn Sessies’ door de Ancienne Belgique (AB), het toonaangevende concertpodium in Brussel, in samenwerking met Theater van A tot Z.

Live optredens
Oscar Harris
begon zijn zangcarrière in de jaren’70 bij The Twinkle Stars, een Surinaamse band opgericht in Amsterdam. Vanaf toen betrad hij vele verschillende podia met verschillende artiesten in binnen- en buitenland.

Zus en broer Cheyenne Toney en Guillano Herdigein maken muziek op hun eigen manier. Hun Nederlandse teksten nemen de luisteraar mee op reis. Met hun muzikale genen zorgen ze voor een energieke interactie met het publiek. En mocht je de tekst kennen, dan zing je natuurlijk gewoon lekker mee!

En een optreden van Teve en Serry.