In de Tolhuistuin

Sunday Sounds #4: WK-finale en de Meindert Talma Voetbal Show

Tuin open 14:00 – 20:00
de Meindert Talma Voetbal Show 15:30
WK-finale 17:00
Entree gratis

Sunday Sounds: iedere zondag in juli en augustus gaat de Tuin lekker lang open voor iedereen die zin heeft in live muziek, (kinder)spelletjes, ravotten of chillen in het gras of hangen op het terras met een cocktail.

Meindert Talma speelt voetballiedjes tijdens de Meindert Talma Voetbalshow en daarna kijk je Frankrijk – Kroatië op groot scherm.

Wordt de sportieveling in je al enthousiast? Je kunt zelf ook spelletjes spelen, zoals blikgooien, mega-Mikado en touwtjespringen. Of speel een potje jeu de Boules onder de oude Plataan zoals de Fransen doen. Neem je eigen Bouleset mee, wij hebben kindersets.

Met onze grote luifel in de Tuin is een deel overdekt dus weatherproof. En, Sunday Sounds is gratis en voor iedereen, van jong tot oud, toegankelijk. In samenwerking met Paradiso Amsterdam en cafe-restaurant THT. Wordt de sportieveling in je al enthousiast? Je kunt zelf ook spelletjes spelen, zoals blikgooien, mega-Mikado en touwtjespringen. Of speel een potje jeu de Boules onder de oude Plataan zoals de Fransen doen. Neem je eigen Bouleset mee, wij hebben kindersets.