fbpx

In de Tolhuistuin

Sunday Sounds: Laid back en akoestisch

Tuin open 14:00 – 19:00
Aanvang 14:30
Entree gratis

Iedere zondag tot en met september gaat de Tuin lekker lang open voor iedereen die zin heeft in live muziek, (kinder)spelletjes, ravotten of chillen in het gras of hangen op het terras met een cocktail.

Vandaag met de akoestische laid-back muziek van Lotus Lourdes & Maria Sanchez, Ro Halfhide en Collin Hoeve!

Lotus Lourdes & Maria Sanchez
Dit uit Amsterdam en Utrecht afkomstige duo zal niet-uitgebrachte nummers uitvoeren van hun aankomende album! Een set vol heerlijke akoestische muziek geschreven door Lotus Lourdes, gecomposteerd door Mariah Sanchez.

Ro Halfhide
Ro Halfhide is een singer-songwriter en producer uit Amsterdam met songs in de traditie van zangers als Paul Simon en Ben Harper. Hij is oprichter van de Amsterdam Songwriters Guild (ASG) en produceerde bijvoorbeeld veel albums voor Lucky Fonz III en Case Mayfield. Sinds 2008 heeft hij zoal op het Noorderslag Festival, Into The Great Wide Open, de Parade, Festival The Brave en Popronde gestaan. Live treedt hij op met live band of akoestisch solo.
Luister zijn Debuutalbum, de Traditionals all-star tournee, de mixtape #MalaysiaStyle en het album Election Day.

Collin Hoeve
“Het best bewaarde geheim van Nederland.” Met deze quote knalde Collin Hoeve The Voice Of Holland binnen, waar hij met een eigen nummer Blind Audition heeft gedaan en zich voegde bij het team van Lil Kleine. Naast zijn avonturen bij The Voice zou je de Nijmeegse singer-songwriter ook kunnen kennen van 3FM Serious Request waar hij in 24 uur maar liefst 105 liedjes te schrijven op bestelling. Op zijn nieuwste lp Addicted hoor je alle kanten van Collin’s veelzijdige en muzikale voorstellingsvermogen: van synth pop tot ruige folk en alles daar tussenin.

Deze editie is een samenwerking met Stichting Handmade Music

Bekijk het hele Sunday Sounds programma ook op Facebook!