fbpx

In de Tolhuistuin

Sunday Sounds: Zing Nederlands Met Me

Tuin open 14:00 – 19:00
Aanvang 14:30
Entree gratis

Voor deze speciale editie ter gelegenheid van Sunday Sounds werken Zing Nederlands Met Me, Paradiso Amsterdam en Tolhuistuin samen met het Popup Choir Amsterdam en Orchestre Partout.

Zing Nederlands Met Me is voor iedereen die de taal beter wil leren -omdat dat zingend sneller gaat- en voor eenieder die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten. Plezier staat voorop! Omdat we ons richten op mensen die Nederlands leren, vragen we iedere Nederlandstalige om minstens één anderstalige uit te nodigen om mee te komen zingen.

Het schema van aankomende zondag:
15:00 – Pop-up Choir, liedje instuderen, meezingen en perfectioneren
17:40 – Partout Orchestra Trio

Popup Choir
Het Popup Choir komt wekelijks bij elkaar om samen een juweeltje uit de popmuziek in te studeren en te zingen. Iedere keer kiezen ze één tophit waar ze een eigen driestemmige versie van maken. In een uur leren bezoekers de partijen (iedereen kan het!), daarna wordt het meerstemmige resultaat vastgelegd op video. Voor deze aflevering van Zing Nederlands Met Me wordt een Nederlands liedje ingestudeerd. Zingen in een koor, maar dan net even anders…

Orchestre Partout
Het Orchestre Partout combineert alerlei soorten muziek. De leden zijn een kleurrijke mix van muzikanten die recentelijk naar Nederland zijn gevlucht. Deze middag spelen een aantal van haar leden een feestelijke set in de Tuin.

Locatie
Navigatieadres ingang Tuin: Tolhuisweg 3.