In de Tolhuistuin

Sunday Sounds

Tuin open 14:00 – 19:00
Entree gratis
Language No Problem

Sunday Sounds: iedere zondag tot en met september gaat de Tuin lekker lang open voor iedereen die zin heeft in live muziek, (kinder)spelletjes, ravotten of chillen in het gras of hangen op het terras met een cocktail. Sunday Sounds is in samenwerking met Paradiso en café-restaurant THT.

Met deze zondag
Noah&Friends
Noah Blindenburg speelt deze keer met Friend Geronimo Latumeten (toetsenist). Noah en Geronimo spelen een cross-over van jazz, pop en neo-soul met een Caribisch sausje. Deze mix van stijlen geeft ze een unieke klank. Noah&Friends bestaat uit verschillende muzikanten met Noah als leadzangeres. De formatie verschilt per optreden.

Barbera
Barbera van der Kaay heeft op verschillende vlakken gewerkt als zangeres en actrice. Na een aantal jaren langs de theaters tourend en spelend in producties van Albert Verlinde besloot zij haar eigen weg te gaan en zich te richten op het schrijven. Als autodidact heeft zij een liefde ontwikkeld voor haar Martin gitaar en geeft het kunnen spelen haar de mogelijkheid tot het ontwikkelen van melodie en tekst.

Weatherproof
Met onze grote luifel in de Tuin is een deel overdekt dus weatherproof. En, Sunday Sounds is gratis en voor iedereen, van jong tot oud, toegankelijk.

Locatie
Dit programma vindt plaats in de Tuin. De ingang van de Tuin bevindt zich op Tolhuisweg 3. Klik voor uitgebreide route-informatie.