fbpx

In de Tolhuistuin

Music Pitch – The Great Entertainment Promotors

Aanvang 20:00
Entree gratis, aanmelden

Wat is nu, op dit moment, en eigenlijk ook de komende maanden, de beste manier om je muziek te promoten? Of je concert? Je podium? En welke slimme promotie-methoden leren we uit andere kanten van de entertainment?

We bespreken het met enkele experts uit de entertainment business. En je maakt tijdens de borrel meteen even persoonlijk kennis.

Met onder meer:

Aimée MarsA Message From Mars. Aimée heeft meer dan 20 jaar ervaring in PR. Ze werkte voor tv, kunst, lifestyle en leerde het PR vak vooral bij de grootste theaterproducent van Europa. Inmiddels een van dé experts als het gaat om musical promotie. Hoe pakken ze het daar aan? Welke tips en trucs kunnen we in de muziek ook gebruiken?

Mart van den BighelaarBlaizer. Playlists, playlists, playlists, daar gaat het om voor Mart en zijn nieuwe bedrijf Blaizer. Steeds meer mensen maken gebruik van streamingsdiensten als Spotify, Apple Music en YouTube, maar hoe zorg je er nou voor dat jouw muziek hier wordt beluisterd ? Blaizer heeft dagelijks contact met curators van playlists, van klein tot groot, van pop tot klassiek.

Anouk ter Haar – Product marketing manager bij Eventbrite. “Passionate about brand building and new technologies”. En ondertussen heeft Anouk ook handige tips hoe je je event beter promoot anno 2019.

Music Pitch toegang is gratis. Maar meld je vantevoren wel even aan (zie onder).

Nieuw: wil je naar aanleiding van Music Pitch contacten die voor jou handig zijn? Of extra tips voor jouw muziek? We helpen je graag. Dat kan op twee manieren:

  • Extra: Contacten Music Pitch. Na Music Pitch sturen we je: de namen van bezoekers (die daarmee akkoord gaan) en gasten van deze editie. En nog 10 tot 20  interessante contacten met een link met deze Music Pitch, en enkele interessante links. Kosten €7,50 incl BTW.
  • Extra: Contacten en Persoonlijke Tips Music Pitch. Idem als hierboven, maar we nemen na Music Pitch ook contact met je op en bespreken met jou welke contacten nog meer voor jouw muziek interessant zijn. Inclusief toelichting en tips hoe ze te benaderen. Kosten €27,50 incl BTW.