In de Tolhuistuin

Music Pitch – Gebruik je muziekdata

Aanvang 20:00
Entree gratis, meld je aan via deze link

Data uit streaming, social media, ticket sales. Je weet meer over jouw achterban dan je denkt. En die informatie kan je natuurlijk slim gebruiken. Maar hoe doe je dat? Wat kan je doen als je geen volleerd data-analist bent?

Met onder andere:

Hein Hoffmann – WeCross Media. Over het inzetten van je data voor je event marketing campagnes.

Sheraz Kazmi en Jasper Dijkstra – Eventbrite. Over handige manieren om ticketingdata te combineren met social media en streaming data. En de laatste trends wat betreft ticketingdata. Lees hier alvast de blog van Sheraz over ticketing data.

Pitch doen voor jouw muziek? Bij elke Music Pitch is er plaats voor 3 pitches van muzikanten/musici/bands/ensembles. Vertel in max 3 minuten wie je bent, wat je doet en laat unplugged wat horen! Wil je een pitch doen? Vermeld dat dan in je aanmelding (zie boven). Er is plaats voor max 3 pitches.

Meedoen met de speeddate? Natuurlijk leg je nuttige, leuke nieuwe contacten bij Music Pitch. Maar… we organiseren ook een speeddate voor een klein groepje. Dan weet je zeker dat je de belangrijkste gasten spreekt. Wil je meedoen met de speeddate? Mail naar musicpitch@musicmotion.nl. Vermeld dat dan in je aanmelding (zie boven).

Music Pitch is de tweemaandelijkse netwerk- en informatiebijeenkomsten voor de muzieksector in Nederland en België. Interviews met key players uit een bepaalde scene (binnen of buiten de muziekbusiness) die interessant is voor professionals in de muziek. Bezoekers krijgen de kans een korte pitch te doen voor hun eigen project of muziek. Napraten en kennismaken tijdens netwerkborrel achteraf.

Music Pitch wordt georganiseerd door Music Motion en heeft als vaste partners: Tolhuistuin, SimpleNotes, en Gigstarter.