In de Tolhuistuin

Mirrors – verplaatst naar latere datum

Let op: In verband met de weersomstandigheden wordt Mirrors verplaatst naar een latere datum. Ticketkopers worden gemaild.

Aanvang 21:00
Entree € 6 + € 1,09 servicekosten
Duur 30 min

Mirrors – een korte, intieme locatievoorstelling in het Brughuis in de Tolhuistuin.

Een jonge man wordt door zijn vrienden aangespoord om een prostituee te bezoeken. Mirrors toont dit half uur durende bezoek. De jongen wordt tijdens zijn ontmoeting met de prostituee uitgedaagd om zijn platte beeld van de vrouw te herzien.

Maatschappelijke discussies zetten het beeld van beide geslachten op scherp. Maker Tim van den Heuvel wil daarom een ontmoeting laten zien tussen een jonge man die zijn seksualiteit onderzoekt en een vrouw die slechts wordt gezien als lustobject. Daar waar de media snel een oordeel klaar hebben, probeert Tim het oordeel te herzien door de waarde te tonen die de ontmoeting kan hebben.

Tim heeft een liefde voor film en theater en is zijn onderzoek gestart naar de manier waarop beide disciplines elkaar kunnen raken en ze elkaar kunnen versterken. Theater en film smelten samen om een verhaal te vertellen.

Regie: Tim van den Heuvel
Spel: Arman Tarhan, Cherella Gessel
Camera: Lukas de Kort

Mirrors is een coproductie van Stichting Tolhuistuin en Lost Project. Lost Project is sinds 2016 het huisgezelschap van Stichting Tolhuistuin.

#voicingthecity