In de Tolhuistuin

LostWords #12: LOST X-MAS

Aanvang 19:30
Deuren open 19:00
Entree gratis, meld je hier aan

De maand van de feestdagen staat voor de deur en dat betekent gezelligheid. Kerst, Sinterklaas, Chanoeka, Oud en nieuw noem maar op! Het is de tijd van samenkomen en daar maakt Lost Project mooi gebruik van. De eerste Lost-X-mas is in aantocht en dat betekent een groot familiefeest. Een avond waar alle culturen, gesprekken, emoties en lekker eten samen kunnen komen in onze 12de LostWords editie. Ook deze avond zullen er meerdere optredens worden verzorgd, van zang tot spoken word en van theater tot aan Josh de tolk.

Hoe vier jij de feestdagen? En met wie?
Wat doe jij het liefst? Samen met familie of juist met vrienden? Ben jij nog die persoon die om 12 uur op oud en nieuw belt of stuur je een groepsbericht? Of ben je misschien alleen en is dat bewust? Al deze vragen worden met jullie besproken en dat onder leiding van de mooiste host van Amsterdam: Yahmani Blackman

Zien we jullie daar? En… Ohjazeker, oliebollen zijn van de partij.

LostWords
LostWords is een jongerendebatavond vol dialoog, spoken word, muziek en theatrale performances. In LostWords zoeken de jongeren van LostProject onder leiding van host extraordinaire Yahmani Blackman naar woorden die gevonden willen worden. Woorden die stem geven aan het leven van jongeren in de grote stad anno nu en alle uitdagingen die dat met zich meebrengt.

LostWords is een coproductie van Stichting Tolhuistuin en LostProject.