In de Tolhuistuin

Liefdesbiecht: editie Valentijnsnacht

Deuren open: 20:00
Aanvang: 20:30
Entree: €12,50

Diner voor twee:
Deur open: 18:00
Aanvang: 18:30
Entree: €60,- voor 2 personen diner en entree

Afgelopen lente de Liefdesbiechtnacht gemist? In de nacht van Valentijn presenteert theatermaker Nita Kersten een nieuwe editie Liefdesbiecht, over de onbesproken liefde. Voor iedereen die op zoek is naar een niet zoetsappige date of avond.

Liefdesbiecht is een programma met theater, muziek en filosofie, geïnspireerd op de geheimen die voorafgaand aan de avond worden gedeeld op liefdesbiecht.nl. Acteurs Jip Smit en Yannick Greweldinger spelen de stiekeme scenes uit je liefdesleven, de broodnuchtere 84-jarige Annemarie Prins deelt in gesprek met Maarten Heijmans haar rake en ontluisterende liefdeslessen. Filosoof Jan Drost biedt verhelderend inzicht met zijn anti-romantische theorieën en Bas van Rijnsoever bezingt met zijn band FALT je ontembare verlangens. En na afloop laaf je je aan de heimelijke tekeningen-expo van Joskaas Worst en fotografie van Mounir Raji en Brian Elstak. Cabaretier Pepijn Schoneveld veegt in de vooravond van Valentijn schoon schip met een liefdesbiecht. Over de haat-liefdeverhouding met zijn soms onbedwingbare jaloezie. En dat alles zonder gêne.

Voorafgaand aan het programma biedt THT een diner voor twee aan, bestaand uit een sexy menu, samengesteld door de chef. Er zijn slechts 10 tafels voor dit diner, dus wees er snel bij.

Doe je eigen biecht op www.liefdesbiecht.nl