fbpx

In de Tolhuistuin

ITGWO presenteert: The Industry & meer

Aanvang 20:00
Entree € 15,- / Kaartkopers van ITGWO19 hebben gratis entree

Op Into The Great Wide Open 2019 nam The Industry een album op in een uitgegraven bunker op het eiland. Muzikaal collectief Personal Trainer nodigde de crème de la crème van de vaderlandse indiescene uit om elkaar een week lang uit te dagen en samen te creëren. De week culmineerde in een all-star show in de Bolder.

Nu is de plaat klaar om op het vasteland beluisterd te worden en wordt hij door The Industry gepresenteerd in de Concertzaal.

Naast een show van The Industry wordt een documentaire vertoond die bandlid Kilian Kayser maakte over de overtocht naar, en het verblijf op, het eiland.

Kunstprogramma
In de Tuinzaal van de Tolhuistuin is er aandacht voor het kunstprogramma van de afgelopen editie, in de vorm van een compilatie in beeld en geluid. Tot slot presenteert schrijver Igor Wijnker ‘Into The Great Wide Open in tien bedrijven’ een uitgebreid verslag van het afgelopen festival.

Voor even terug naar the great wide open dus, vlak voor het jaar op zijn eind loopt.

Locatie
Dit programma vindt plaats in de Concertzaal en de IJzaal, in het hoofdgebouw van de Tolhuistuin. Het navigatieadres van de ingang van op IJpromenade 2.

Over Tolhuistuinbewoner: Into The Great Wide Open
Een van de culturele huurders op het Tolhuistuin-terrein is Into The Great Wide Open. Into The Great Wide Open is een samenzijn op Vlieland. Muziek staat centraal, maar het is vooral de context die ons festival eigen maakt. Middenin de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Verrassende randprogrammering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust en ruimte om er optimaal van te kunnen genieten. Lees verder op de website van Into The Great Wide Open…