fbpx

In de Tolhuistuin

In My Backyard

Tuin open 16:00
Aanvang eten en live muziek 18:00
Entree gratis, maaltijd betaald

In My Backyard – praten, eten en dansen.

Voor de derde keer organiseert IN MY BACKYARD (IMBY) een feestje in de Tolhuistuin.

Behalve dat we eten en dansen (altijd leuk!) maken we ook tijd voor een goed gesprek. Tijdens de talkshow, daarna aan tafel of later op de avond bij een vuurtje in de Tuin…

In My Backyard verbindt overal in de stad nieuwe en ‘oude’ Amsterdammers met elkaar. Er zijn inmiddels dertien IMBY-buurtgroepen waar statushouders (vluchtelingen met een verblijfsvergunning) hun Nederlandse buurtgenoten ontmoeten. Eens per maand is er een bijeenkomst voor IMBY-ers uit de hele stad. Op deze avonden zijn ook niet-leden welkom!

Talkshow – 16:30
Het thema van deze keer is familie: Hoe vaak heb je contact? Hoe belangrijk is familie en wat heb je aan elkaar? Neem een foto (of een printje) mee van jezelf met je familie toen je klein was!

Live muziek – 17:30
Remi Hilal

Diner – 18:00 – 20:00
Gezamenlijk een hapje eten. Koop van te voren een eet-ticket, dan kunnen we rekening met je houden! Als je wilt komen eten (en dat hopen we van harte) moet je online een ticket kopen! Zo hebben wij goed overzicht van de hoeveelheid eters en kunnen we dat aan de keuken doorgeven. Zorg dat je er vóór 19.00 uur bent.

DJ’s – 20:00 – 22:00
De DJ’s van Yallah Yallah draaien lekkere plaatjes. Kom je dansen in het Tuinhuis?

Locatie: Tuin
Dit programma vindt plaats in de Tuin. De ingang van de Tuin bevindt zich op Tolhuisweg 3.