In de Tolhuistuin

The Making Of #1

The Making Of #1: Het Parlement van de Dingen

Locatie: Tolhuisweg 2 (Poortgebouw/Open Coop)
Aanvang: 17 u (programma + aansluitend borrel)
Reserveren verplicht (slechts een beperkt aantal plaatsen): reserveren@tolhuistuin.nl

 

Meer dan 40 bewoners hebben zich gevestigd in de Staalvilla, het Poortgebouw, het Reservaat, Villa Abspoel en het Paviljoen van de Tolhuistuin. Van theatermaker tot onderzoeksjournalist. Van lichtontwerper tot futuroloog.

Wat hen bindt is dat zij middels sociaal-historisch, -cultureel en -technologisch onderzoek de krachtenvelden en bewegingen in onze samenleving duiden. Ze ontsluiten verhalen, delen kennis en bouwen middels verbeeldingskracht aan een nieuwe gezamenlijkheid, aan de toekomst.

Iedere maand opent één Tolhuistuin bewoner zijn of haar deuren. En geeft je – onder het genot van een hapje en drankje – een kijkje achter de schermen bij een work-in-progress. Een nieuw project waarvoor hij of zij jouw input wil gebruiken: jouw visie, jouw kennis, jouw feedback…

Partizan Publik’s Thijs Middeldorp en Joost Janmaat zijn oprichter van het Parlement van de Dingen; open podium voor gesprekken tussen mensen, dingen, dieren en planten. Tijdens deze eerste editie van The Making Of … geven zij een exclusieve presentatie van Het Parlement van de Dingen dat  in aanbouw is, en leggen ze een aantal vraagstukken aan je voor. Het Parlement van de Dingen zal in juni gepresenteerd worden in de StadsSchouwburg, tijdens het Holland Festival.

 

www.partizanpublik.nl