fbpx

In de Tolhuistuin

De Kantoortuin

Openingstijden ma – vr, 09:30 – 17:00*
Toegang gratis, voor verlengsnoeren en reserveren van vergaderruimtes betaal je een kleine bijdrage

Ben je tl-balken zat? Is het tijd voor een frisse neus? Deze zomer opent de Tolhuistuin de Kantoortuin. De groene kantoortuin is van mei tot september geopend voor iedereen die zin heeft om buiten te werken.

Wonend in de stad brengen we steeds minder tijd in de natuur door, terwijl de natuur onze creativiteit en gezondheid juist stimuleert. Dus neem je laptop mee en kom naar buiten! Ook bij regen zitten we lekker droog onder de luifel.

Activiteiten
Na een (hopelijk) productieve dag in de kantoortuin kun je heerlijk ontspannen. Iedere twee weken neem je bijvoorbeeld met een team collega’s mee naar de popquiz, of volg je een salsales. Op vrijdagmiddag zijn er lunchconcerten en een zonnige vrijdagmiddagborrel.

Maandag: kom de salsalessen volgen bij Milo van Salsa Te Gusta
19:00 – 20:30 Zevenweekse cursus Level 2 //20:30 – 21:30 Losse lessen Salsa | Cuban Basics // L21:30 – 22:30 Losse lessen Salsa | Introduction

Dinsdag: gratis zen/mindfulness-lunch sessies door meditatiecentrum de Zamenhof, van 12:00 – 12:45

Om de week op dinsdag: popquiz met de meisjes van Velvet Music
Test je kennis over popcultuur en wie weet win je nog een prijs. Meedoen kost €5 per team van max. 5 personen

Doorlopend: Wil je even tussen uit? Het wandelalbum Walk of Doubts van Eef van Breen Group, start en eindigt in de Tuin. Terwijl je naar muziek luistert voert de wandeling je in ongeveer 1,5 uur door Amsterdam-Noord. Maar je kan ook een stukje doen. Benodigdheden: een smartphone met 4G verbinding en oortjes. Vergeet niet je locatievoorzieningen aan te zetten. Beschikbaar via www.walkofdoubts.com

Locatie
De kantoortuin vindt plaats in de Tuin van de Tolhuistuin. Het navigatieadres van de ingang van de Tuin is Tolhuisweg 3.

*de kantoortuin is gesloten op:
JULI: 19 juli hele dag / 25 juli vanaf 15:00