fbpx

In de Tolhuistuin

De Kantoortuin

Openingstijden ma – vr, 09:30 – 17:00 *
Toegang gratis, kleine bijdrage voor koffie en thee

* 11, 12 en 13 sept gesloten vanwege Summer Camp van onze next door brugklassers van het Hyperion lyceum.

Ben je tl-balken zat? Is het tijd voor een frisse neus? Deze zomer opent de Tolhuistuin de Kantoortuin. De groene kantoortuin is van mei tot september geopend voor iedereen die zin heeft om buiten te werken.

Wonend in de stad brengen we steeds minder tijd in de natuur door, terwijl de natuur onze creativiteit en gezondheid juist stimuleert. Dus neem je laptop mee en kom naar buiten! Ook bij regen zitten we lekker droog onder de luifel.

Activiteiten
Na een (hopelijk) productieve dag in de kantoortuin kun je heerlijk ontspannen. Iedere twee weken neem je bijvoorbeeld met een team collega’s mee naar de popquiz, of volg je een salsales. Op vrijdagmiddag zijn er lunchconcerten en een zonnige vrijdagmiddagborrel.

Dinsdag Tekenvitamines– Tekenen als kickstart van je dag! Van 09:00 tot 10:00
Dinsdag Gratis mindfulness lunchsessies door meditatiecentrum de Zamenhof, van 12:00 – 12:45
Woensdag Yoga – door Rumah, 09:30 – 10:30
Woensdag t/m vrijdag: Leeshuis open – haal een mooi boek of dichtbundel voor na je werk bij het Leeshuis, geopend tussen 12:00 en 17:00.
Woensdag: Salsa met SalsaClub Adam Noord in de avond

Doorlopend: Wil je even tussen uit? Het wandelalbum Walk of Doubts van Eef van Breen Group, start en eindigt in de Tuin. Terwijl je naar muziek luistert voert de wandeling je in ongeveer 1,5 uur door Amsterdam-Noord. Maar je kan ook een stukje doen. Benodigdheden: een smartphone met 4G verbinding en oortjes. Vergeet niet je locatievoorzieningen aan te zetten. Beschikbaar via walkofdoubts.com

Locatie
De kantoortuin vindt plaats in de Tuin van de Tolhuistuin. Het navigatieadres van de ingang van de Tuin is Tolhuisweg 3.