fbpx

In de Tolhuistuin

De Wereld van de Parade

Aanvang 19:00
Entree € 27,50

In het Tuinhuis van de Tolhuistuin in Amsterdam Noord organiseert de Parade in samenwerking met de Tolhuistuin elke laatste donderdag van de maand De Wereld van de Parade; een fijn avondprogramma met theater en eten.

Vanaf 18:00 uur ben je van harte welkom, om 19:00 uur start het programma (eten & theater). Rond 22:00 uur is de laatste voorstelling afgelopen en om middernacht sluit de Wereld van de Parade haar poorten weer voor een maand. De voorstellingen zijn reprises van een voorstelling van afgelopen zomer of een try-outs van een voorstelling van het komend Parade-tournee.

Groots en Meeslepend – Steef de Jong
Steef de Jong is (1983) is theatermaker, liedjesschrijver en beeldend kunstenaar. In zijn werk zoekt hij graag de grens op tussen kunst en kitsch, ratio en sentiment, realiteit en fantasie, subtiele details en grote gebaren. Hij heeft een fascinatie voor de operette: het miskende stiefkind van de opera en de moeder van de musical. Tijdens de Wereld van de Parade richt hij zich, na de operette, op de korte opera: de operini.

VINKENOOG – De Poezieboys
De Poezieboys duiken in de verlichte wereld van de enfant terrible van de Nederlandse poëzie, kosmopoliet en vrijetijdsbesteder: Simon Vinkenoog! Omdat de wereld kan wel wat VINKENOOG kan gebruiken! VINKENOOG is een muzikale, kosmische, poëtische ode aan het leven en werk van Simon Vinkenoog.

Kaartverkoop
Een kaartje voor de hele avond kost € 27,50, dat is inclusief het theaterprogramma en diner, exclusief drank. Kan je pas later komen, of moet je eerder weg? Laat het ons weten en dan bedenken we een oplossing.

Locatie
Dit programma vindt plaats in het Tuinhuis, in de Tuin. Het navigatieadres van de ingang van de Tuin is Tolhuisweg 3.