In de Tolhuistuin

Reflecting Cities: movie nights: CB4 – Nieuwe datum wo 20 sep @Lab111

LET OP:
Reflecting Cities: movie nights: CB4 van woensdag 13 sep wordt verzet naar woensdag 20 sep i.v.m. de te verwachten windkracht 7, waardoor we het scherm niet kunnen plaatsen en de veiligheid van de bezoekers niet meer kunnen garanderen.

Op woensdag 20 sep, 21:00 is deze editie van Reflecting Cities te zien zijn bij Lab111: de rap mockumentary CB4 waar schrijfster Karin Amatmoekrim op reflecteert. Tickets à @ 7,50 via Lab111.
Heb je al een ticket gekocht voor deze Reflecting Cities? Wij nemen asap contact met je op.

In aanloop naar het Read My World Black USA-festival in oktober, cureert ‘Reflecting Cities’ deze zomer een serie films die de ontwikkeling van de hedendaagse zwarte cultuur in Amerikaanse steden toont. Bij iedere filmvertoning selecteert SLAA een Nederlandse schrijver, die op de film reflecteert. In de vierde aflevering is dat Karin Amatmoekrim. Haar keuze is gevallen op de populairste mockumentary over rapmuziek: CB4 met o.a. acteur Chris Rock.

Over CB4
CB4 is een mockumentary die het verhaal vertelt van Albert. In het fictieve Locash, Californië, herontdekt hij zichzelf onder de naam Gusto. Hij gaat met zijn vrienden Euripedes en Otis als trio verder onder de namen Gusto, Dead Mike en Stab Master Arson, aka Cell Block 4 (CB4). Vergeet Straight Outta Compton en kijk naar de enige echte parodie op NWA.

Over Karin Amatmoekrim
Karin Amatmoekrim (Paramaribo, 1976) studeerde na het Gymnasium af aan de UvA als letterkundige. In 2004 debuteerde ze met Het knipperleven (Uitgeverij 521), dat lovend werd ontvangen door pers en publiek. Inmiddels heeft Karin zes titels op haar naam staan, waaronder haar meest recente boek de memoir Tenzij de vader (Prometheus, 2016) waarin de auteur intiem verslag doet van de kennismaking met haar vader, Eric Lie.

Reflecting Cities is een coproductie van Stichting Tolhuistuin,Read My World, Metro54, Full Color Entertainment en SLAA.