In de Tolhuistuin

Club Grachtenfestival: Tango in de Tuin

Aanvang 21:00
Tuin open 20:30
Entree € 15,00 | CJP/Studentenpas € 10,00 | We Are Public €3,50 (reserveren noodzakelijk via We Are Public)
Language No Problem

De nieuwe serie van het Grachtenfestival: Club Grachtenfestival, een reeks concerten met een niet alledaagse klassieke invulling op bijzondere en hippe locaties, strijkt neer in de Tuin.

Tango in de Tuin
Deze avond waan je je in een ware tangosalon vol met swingende en intieme Zuid-Amerikaanse muziek. Zangeres Sterre, violiste Wiesje, accordeonist Vincent en bassist James vertellen verhalen uit Argentinië, niet in het Spaans maar in het Nederlands. Daarnaast ook zwoele tangoklassiekers van Piazzolla en Zabales en de Club Grachtenfestival-cocktail! De bar is open tot 23:00 uur voor een gezellige naborrel.

Verhalen uit Buenos Aires!
De kleine jongen die rozen verkoopt op straat, de prostituee Maria die alle straten van Buenos Aires kent en mannen om haar vinger windt, de poëtsiche Alfonsina die op de bodem van de zee ligt en nu in slaap wordt gezongen door de onderwaterwereld. Hoor verloren vogels om je heen, en de vreugde van de waanzin. Deze verhalen beleef en hoor je vanavond bij Club Grachtenfestival, niet in het Spaans maar in het Nederlands! Daarnaast ook zwoele tangoklassiekers van Piazzolla en Zabales.

musici/ensembles
Vincent van Amsterdam accordeon / Sterre Konijn zang / Wiesje Nuiver viool / James I X Oesi contrabas

De serie Club Grachtenfestival wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Steun Programmering Grachtenfestival.

**********************

Club Grachtenfestival will transform the Garden into a Tango Saloon filled with swinging and intimate South American music and stories from Argentina.