fbpx

In de Tolhuistuin

Buurtsoap De Wasserette afl. 6 – De Bult

Let op: dit programma vindt plaats in Café De Bult

Aanvang 20:30
Deuren open 20:00
Entree €6 – per aflevering (€3 Stadspas/huisvuilpas Noord)
€25 – strippenkaart voor alle afleveringen (€12,50 Stadspas/huisvuilpas Noord)

Zet de tv maar uit! Trek je jas aan en kom naar Café De Bult. De Wasserette draait vrijwillig begint! In deze live-soap volgen we het wel en wee van het echtpaar Koos en Yfon, twee ras-Amsterdammers die een wasserette runnen.

Dit seizoen in De Wasserette…
Koos en Yfon hebben zich het afgelopen jaar als ware mantelzorgers gestort op de verzorging van Gerrit, de vader van Yfon. Na een lang ziekbed is Gerrit overleden. Wat gaan Koos en Yfon doen met de tijd die ze opeens over hebben? Is vrijwilligerswerk misschien iets voor ze? Koos gaat op gesprek bij voetbalvereniging A.S.C. de Volewijckers, de club van zijn schoonvader. Maar is Koos wel geschikt als coach of scheidsrechter? Is hij wel van onbesproken gedrag? En is een voetbalveld of kantine wel een plek voor bastaardhond Tarzan? Yfon biedt in ieder geval enthousiast aan alle shirtjes en hesjes te wassen….

Zes dinsdagavonden, zes hilarische afleveringen. Een soap voor iedereen uit de Van der Pekbuurt over de Van der Pekbuurt. Met hart voor beslommeringen van mens en dier, liederen die raken en live gespeelde reclameboodschappen van lokale ondernemers.

Wanneer
Dinsdagen 8 okt, 15 okt, 22 okt, 29 okt, 5 nov, 12 nov 2019
De Wasserette is een buurtsoap-serie, maar de afleveringen zijn ook los te bekijken.

Locatie
Café De Bult, Mosveld 75, Amsterdam-Noord

De Wasserette is een coproductie van Volksoperahuis en Stichting Tolhuistuin
Mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten en Amsterdams Fonds voor de Kunst