In de Tolhuistuin

Buurtsoap De Wasserette afl. 6

‘De Wasserette Draait Door’ 

Deuren open 20.00

Aanvang 20.30

Entree Kaarten zijn te koop aan de deur en kosten €5. Een strippenkaart voor alle afleveringen kost €15. Met huisvuilpas Noord of stadspas €2,50 per aflevering of €7,50 voor een strippenkaart.

Locatie Café De Bult, Mosveld 75, Amsterdam-Noord

Deze keer in De Wasserette Draait Door in Café de Bult…
Hoe hou je vandaag de dag nog een wasserette draaiende? In tijden waarin het kleine ondernemerschap steeds lastiger wordt, breken Koos en Yfon hun hoofd erover. Buurmeisje Yasmine komt ineens met een idee. Wat als ze de ruimte ‘s nachts nou eens verhuren als airbnb? Er draaien dan toch geen wasmachines. Een prachtig plan! Maar als het eenmaal zover is, maakt een onverwachte gast meer bij Yfon los dan Koos lief is. Dit kan hij niet op zich laten zitten. En wat vindt hun bastaardhond Tarzan hier eigenlijk van? Zes avonden lang volgen we de avonturen van eigenaren Koos en Yfon en hun airbnb-gasten in zes hilarische afleveringen.

De Wasserette breidt uit!
De immens succesvolle theatersoap uit Café De Bult aan het Mosveld komt dit jaar voor het eerst ook naar de Molenwijk. Aan de Stellingweg 357 wordt een theaterruimte gebouwd waar je vanaf 19 februari zes zondagavonden lang het wel en wee van het ras-Amsterdamse echtpaar Koos en Yfon kunt volgen. Samen runnen ze al jaren een wasserette in de Van der Pekbuurt, maar het is tijd voor een nieuw filiaal. En waar kun je beter een nieuwe wasserette openen dan in de Molenwijk? Ook hier zal er talent uit de buurt voorbij komen en zie je live gespeelde reclamespots van lokale ondernemers. En natuurlijk wordt ook Café De Bult niet vergeten en strijkt De Wasserette ook daar weer zes weken neer. Dit gebeurt op dinsdagen vanaf 21 februari. Een aflevering van De Wasserette duurt ongeveer een half uur en kan ook apart bekeken worden zonder dat je de hele serie volgt.