fbpx

In de Tolhuistuin

Open Atelier Building Conversation

Aanvang 15:00
Entree € 5,00 – inc. eten na afloop, alleen deurverkoop
Aanmelden saar@buildingconversation.nl

Op vrijdag 31 januari vindt de eerste Open Atelier Building Conversation plaats, een twee maandelijkse bijeenkomst in het Tuinhuis. Met Building Conversation willen we het gesprek over hoe we samen-leven inspireren en actief bijdragen aan het creëren van nieuwe sociale en ecologische vormen van samen-zijn. Dit doen we door nieuwe gespreksvormen met elkaar te oefenen en zo deelnemend publiek anders naar een gesprek en zichzelf in een gesprek te laten kijken.
Open Atelier is een avond voor iedereen die betrokken is bij, of geïnteresseerd is in, Building Conversation. Tijdens deze avond oefenen we (nieuwe) gespreksvormen, delen we onze ervaringen en reflecteren met elkaar op die ervaringen.

Over Building Conversation
Building Conversation is een internationaal collectief van kunstenaars, filosofen en activisten. We trekken ons de wereldproblematiek aan, maar die lossen we niet even in ons eentje op. We moeten het samen doen! We denken dat verandering pas kan plaatsvinden als je patronen doorbreekt. Met Building Conversation willen we patronen doorbreken in de manier waarop we met elkaar praten. Dat oefenen we door gesprekken te voeren. Door even van perspectief te wisselen, wordt een gesprek een andere ervaring. Lees verder op de website van Building Conversation.

Locatie
Dit programma vindt plaats in het Tuinhuis, in de Tuin. Het navigatieadres van de ingang van de Tuin is Tolhuisweg 3.