In de Tolhuistuin

Solid Ground Movement: Boost

Aanvang: 19:00
Zaal open: 18:30
Entree: 15,- (Huisvuil-, Stads-, CJP-pas: 10,-)

Dit seizoen bestaat hiphopschool Solid Ground Movement uit Amsterdam Noord 10 jaar! Bij een jubileum hoort een nieuwe en bijzondere voorstelling. De voorstelling BOOST wordt gemaakt door een mooie diverse groep: je ziet zowel buurtbewoners uit Noord als hiphopdansers uit Nederland en een hiphopmaster uit Europa on stage.

Bij BOOST draait het om pure verhalen, verhalen over het hebben van een thuis, een basis. Maar het gaat ook over groei en ontwikkeling.

Op de premiere op zondagavond 27 september a..s in de grote zaal in de Tolhuistuin, zie je de meiden van FloraKokjes, bingokoningin Sonja, Maui de verdediger en zangeressen Shirean en Sojourner.

Aansluitend zie je de performance van getalenteerde jonge hiphopdansers. Gevolgd door een optreden van de Frans-Algerijnse hiphopchoreograaf Bouziane Bouteldja. Zijn stijl is een combinatie van hiphop, breakmoves en moderne dans. Klik hier voor een video van deze master.

De premiere is op de plek waar Solid Ground haar huis heeft, namelijk in de Tolhuistuin. Bovendien kun je genieten van een Jam Session van Dynamic Arts. Natuurlijk mag je ook meedoen, maar niks is verplicht. Just have a party!

Kaarten kun je reserveren via: reserveren@tolhuistuin.nl
(als je per groep van min. 4 personen reserveert, hoef je geen servicekosten te betalen).