In de Tolhuistuin

Any Time

Aanvang 20:00
Entree gratis

Is onze generatie Lost in Paradise?

We leven in een tijd van time management, efficiency en het nastreven van (opgelegd) geluk. Tijdens Any Time zoomen we in op de vraag wat al deze tijdsdruk doet met de mens. Via een collectief aan voorstellingen, lezingen en culturele programma’s kijken we naar tijdsdruk en het sociologische aspect van tijd.

SLAA brengt slapeloze poëzie van Charlotte Van den Broeck.
‘En nog een uur en nog en nog
geen ochtend’

Caspar Nieuwenhuis (Europe Endless Express, Club Interbellum) geeft een theatrale lezing over het boek ‘Millennials Rising’ van Niel How en Bill Strauss.

Christiaan Fruneaux van Monnik geeft een korte masterclass waarin we het verleden leren herinterpreteren, het heden herzien en ons de toekomst opnieuw proberen voor te stellen.

Joost Janmaat & Thijs Middeldorp (Partizan Publik) zullen een directe ingreep doen op ieders aanwezigheid.

Theatermakers Bervoets & Nijenhuis tonen ‘Seventy-two’*: een performance waarin het verstrijken van één dag en één nacht de definitie van ‘tijd’ uiteenzet.
Met tekst en spelbegeleiding van Marjolijn van Heemstra.

Aan de Burn-outbar zijn meer dan voldoende troostende drankjes verkrijgbaar.

Vooraf zal Guru Khalsa-Smit van Veggies & Spice een zalige maaltijd aanbieden geïnspireerd op het thema ‘tijd’. Voor: €10,50 p.p. | 18.30 uur
Wil je hier ook bij zijn? Meld je dan apart aan via bervoetsennijenhuis@gmail.com. Noem graag je naam en het aantal personen waarmee je me-eet.